Pomarkun koulutoimen ja koulujen yhteinen kotisivu

Kesän vastaanottoajat Pomarkun kouluissa

Yhteiskoulun ja lukion rehtori Jussi Heervä, vastaanotto 9.00-15.00 1-5.6, 10-22.6. sekä 3.8. eteenpäin. Lisäksi sopimuksen mukaan 26.6.
Puh. 044-0940 792.

Kirkonkylän koulun rehtori Jori Lilja, vastaanotto kesällä sopimuksen mukaan.
Puh. 044 5505 681

Toimistosihteeri Anne Rossi, vastaanotto 1-17.6. ja 30.7. eteenpäin klo 9.00-15.00.
Puh. 044-7501 300.

Kokoukset, tapaamiset ja muut työpoissa-olot sekoittavat valitettavasti aikataulua, suosittelemme paikallaolon varmistamista etukäteen.

Lukuvuosi 2020-2021 aloitetaan Pomarkussa 13.8.2020 klo 9.15.

Uudet lukion 1-vuosikurssilaiset kokoontuvat koulun alapihalle (sateella yläaulaan), josta oma ryhmänohjaaja käy heidät hakemassa kotiluokkaan. 2- ja ABI-vuosikurssi kokoontuu suoraan kotiluokkaan. Lista kotiluokista löytyy koulun ovista.

Yhteiskoulun 7-luokka kokoontuu koulun alapihalle (sateella ala-aulaan), josta luokanvalvoja käy hakemassa oppilaat omaan kotiluokkaan. 8- ja 9-luokat kokoontuvat suoraan kotiluokkaan. Lista kotiluokista löytyy koulun ovista.

Kirkonkylän koulun oppilaat kokoontuvat koulun välituntipihalle, josta mennään sisään opettajien ohjeiden mukaan.

Kaikkien koulujen ensimmäinen työpäivä päättyy klo 12.30.


Huomatkaa, että Korona-rajoitusten takia koulun aloittamiseen saattaa tulla lisämääräyksiä tai ohjeita. Niistä kerrotaan lähempänä aloituspäivää koulujen kotisivuilla ja Wilmassa.

Kuljetusoppilaille tulee tähän osioon tieto siitä, milloin kyydeistä voi tiedustella koululta ja/tai autoilijoilta. Oletettavasti päivä on tiistai 11.8.2020.

Kevään 2020 ylioppilaat aakkojärjestyksessä.

Ylärivi Jarno Kyynäräinen, Leevi Pajunen, Juho Lindgren, Heikki Niekkamaa, Kristian Starck, Arttu Rintamäki & Noora Heikkilä
Ylempi keskirivi Johannes Suomi, Matias Saarihuhta, Julius Walli, Helmi Isokallio, Pritne Lember & Neea Männistö.
Alempi keskirivi Sofia Mäki, Amanda Alanissi, Aino Leveälahti, Leo Saarinen, Fanni-Maria Jäniskangas, Jane Lember & Noora Puskala.
Alarivi Lotta Pihala, Juho Karihuhta, Juho Raukola, Emilia Palmu, Petra-Stina Koppi & Laura Maja.

Terveydenhuollon tiedote oppilaille & vanhemmille koronavirustilanteesta

Tervehdys oppilaat ja vanhemmat,

Koronaviruksen aiheuttama COVID-19-tauti on ollut viime viikkoina päivittäin uutisissa ja tartuntoja on todettu Suomessakin kolmisenkymmentä. Tähänastisten tietojen mukaan uuden koronaviruksen aiheuttama infektio on lapsilla yleensä lievä, flunssankaltainen tauti. Yleistä tartuntavaaraa koronaviruksen osalta Suomessa ei juuri tällä hetkellä ole ja kouluun uskaltaa saapua normaalisti. Mikäli kuitenkin koronavirusinfektio leviäisi ja vaikuttaisi lapsenne koulunkäyntiin, teihin ollaan yhteydessä koulun tai terveysviranomaisten taholta.

Koska ohjeistukset voivat muuttua milloin tahansa, on tärkeää seurata tapahtumia ja tarkistaa mahdolliset uudet tiedotteet Wilmasta päivittäin. Koulu ei lähetä "ei mitään uutta" -tiedotteita, mutta jos tilanne muuttuu koulun osalta, tiedotamme asiasta Wilman kautta.

Koronaviruksesta, sen aiheuttamasta sairaudesta ja sairauden leviämisestä saa tietoa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivulla osoitteessa: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19.

Ajankohtaisen kansallisen ohjeistuksen mukaan tavanomaista elämää ei ole tarvetta rajoittaa. Näin ollen ei ole tarvetta käyttää esim. hengityssuojaimia. Käsien pesu on erittäin hyvä keino vähentää tällä hetkellä runsaasti liikkeellä olevien muidenkin hengitystieinfektioiden saamista. Suosittelen käymään lasten kanssa läpi käsien pesun ja yskimisen hyviä käytäntöjä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen.

Mikäli oppilaalla on terveydenhuollon arviota vaativia hengitystieinfektion oireita, ottakaa ensin puhelimitse yhteys terveyskeskukseen tai sen kiinnioloaikoina Satasairaalan päivystykseen. Yhteyttä tulee ottaa lievistäkin hengitystieoireista, jos olette olleet matkalla uuden koronaviruksen epidemia-alueella (esim. Italia) tai olette olleet läheisissä tekemisissä koronavirusinfektioon sairastuneen kanssa.

Posa puh. 02 577 3265 Satasairaala puh. 02 627 6868

Tilanne muuttuu nopeasti ja kansallinen ohjeistus muuttuu tiuhaan. Kansallisen tilanteen ja ohjeistusten seurantaan suosittelen THL:n ajankohtaista koronaviruksesta- sivua, jonne päivittyvät myös mm. matkustamista koskevien ohjeiden muutokset: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19.

 

Margit Seppälä, ylilääkäri, Posa

Tervetuloa yhteiselle kotisivullemmeTämä on Pomarkun koulujen yhteinen kotisivu. Sivustoa rakennetaan nyt koko ajan yhä kattavammiksi. Suora tiedotus oppilaille ja huoltajille kulkee kuitenkin pääosin Vilman kautta.

Vasemman laidan linkeistä pääsee kunkin koulun omille kotisivuille sekä koulutoimen yhteisille, kaikkia kouluja koskeville, sivuille.

Katso, miltä Pomarkun lukio näyttää lintuprepektiivistä katsottuna, Youtube-video.

Koulujen opetushenkilöstön yhteystiedot löytyvät koulujen sivuilta. Rehtorien ja koulusihteerin yhteystiedot ovat seuraavat:

Jussi Heervä Pomarkun lukion & yhteiskoulun rehtori
  Tavattavissa lukio-yhteiskoululla klo 8.30-15.30. ja muulloin sopimuksen mukaan
  jussi.heerva(at)edu.pomarkku.fi
  044 - 0940 792

Jori Lilja Kirkonkylän koulun rehtori
  Tavattavissa koululla sopimuksen mukaan.
  jori.lilja(at)edu.pomarkku.fi
  044 - 5505 681

Anne Rossi Koulujen toimistosihteeri
  Vastaanotto lukio-yhteiskoululla  MA, KE & PE, kesällä 9.00-15.00.
Vastaanotto Kirkonkylän koululla TI & TO, kesällä sopimuksen mukaan.
  anne.rossi(at)edu.pomarkku.fi
  044 - 7501 300