Pomarkun yhteiskoulu

Tervetuloa Pomarkun yhteiskoulun kotisivulle

106.JPG

Taas on yksi ikäluokka saatettu kohti seuraavia haasteita. Viime keväänä päättötodistuksen sai 26 9-luokkalaista, tänä keväänä peräti 32. Onnittelut heille.

YHTEISVALINTAOHJEET 9-LUOKKALAISILLE

Toisen asteen yhteisvalintaan osallistuneet saavat kesäkuun toisen viikon lopulla tai kolammen viikon alussa kirjallisen ilmoituksen valituksi tulemisestaan siitä oppilaitoksesta, johon ovat tulleet valituksi. Samassa kirjeessä on ohjeet opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vastaanottamisesta on ilmoitettava oppilaitokseen ajoissa, muutoin opiskelija menettää opiskelupaikkansa.

Muihin oppilaitoksiin ei ole mahdollista tulla valituksi samassa yhteishaussa jättämällä jo saatu opiskelupaikka vastaanottamatta.

Mikäli oppilas on jäänyt ilman opiskelupaikkaa, oppilaitokset järjestävät kesän aikana täydennyshakuja vapaiden paikkojen täyttämiseksi. Hakuohjeet löytyvät Opintopolusta. Paikkoja voi myös kysyä suoraan oppilaitoksista, mutta suosituimmille linjoille ei jää paikkoja vapaaksi.

Yhteiskoulun oppilaanohjaaja Antti Turja on tavattavissa 15.6.2018 puhelimitse, gsm. 044 750 1247, ja sopimuksen mukaan koululla.