Kerhot

Liikuntakerhot

Koululla pyörii kerhoja, joihin kaikkiin mahtuu mukaan uusia kerholaisia . Koulun jälkeen lapset voivat jäädä koululle odottelemaan kerhojen alkamista, syödä eväitä ja tehdä läksyjä. Kerhojen luokkajako on myös joustava sekä suunnittelussa otetaan huomioon lasten toiveet. Kerhojen ohjaajina toimivat koulumme oppilaat, jotka ovat suorittaneet liikuntakerho-ohjaajakoulutuksen sekä aikuiset ohjaajat.

Kerhot ovat matalan kynnyksen kerhoja ja maksuttomia. Olemme mukana Suomen Olympiakomitean Lasten Liike -kerhoissa ja ilmoittautumiset liikuntakerhoihin täytyy tehdä Lasten Liike -nettisivuston kautta https://www.lastenliikeiltapaiva.fi/

Saamme rahoituksen kerhoihin sieltä, joten tämä on pakollinen käytäntö.

lmoittautuminen on aivan helppoa! Luo ensin oma profiili Suomisportiin. Lisää lapsesi tämän jälkeen profiiliisi. Kerhot löytyvät Oulun steinerkoulun alta. Mikäli ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, niin ota yhteyttä Katiin!

Maanantai

Palloilukerho 3.-6. luokkalaisille klo 13.30-14.15 Liikuntasalissa
Kerhossa pelailemme erilaisia pallopelejä mm.jalkapallo, pesäpalloa, koripallo, sulkapalloa, lentopalloa, käsipalloa. Kerhon suunnitellussa otetaan huomioon lasten toiveet. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja kerhoaika voi muuttua lukujärjestysten vaihduttua. Ohjaajina toimivat Oula Kuuluvainen ja Arttu Kleemola. Kerho jatkuu ma 10.2.
 
Liikkari 2.-3. luokkalaisille klo 14.15-15.00, Liikuntasalissa
Iloista ja leikkisää liikuntaa, pelejä ja leikkejä käyttäen koulun liikuntasalia sekä lähiliikuntapaikkoja sekä vuoden aikojen tarjoamia mahdollisuuksia. Ohjaajana toimii Ilona Wittenberg ja Kati Kanniainen. Kerho kokoontuu kerrran viikossa ja kerhoaika voi muuttua lukujärjestyksen mukaan. Kerho jatkuu ma 10.2.

Tiistai
Käsityö- ja askartelukerho 2.-6. luokkalaisille klo 15-16, Kuvamataitoluokkassa
Monipuolista ja kivaa tekemistä käsillä. Ohjaajana Veera Mursu. Ilmoittautuminen Veeralle p. 0442987129

Keskiviikko
Leikkien liikuntaa 1. luokkalaisille klo 14.45-15.30, Liikuntasalissa
Iloista ja leikkisää liikuntaa sekä monipuolista toimintaa, jumpasta pallopeleihin ja retkeilystä uintiin käyttäen hyödyksi lähiliikuntapaikkoja ja vuoden aikojen tarjoamia mahdollisuuksia. Kerhopäivä voi muuttua lukujärjestysten vaihtuessa. Kerho-ohjaajina toimivat Inka Salkosuo sekä Iida Manninen.

Torstai
Temppu Plus -kerho 3.-5. luokkalaisille klo 15.00-16.00
Monipuolista liikuntaa ja kivoja retkiä. Tutustumista uusiin lajeihin ja mukavaa tekemista iloisella meiningillä. Käydään säännöllisesti myös retkillä eri urheilupaikoissa mm. SuperPark, Kiipeilykeskus, uimahalli, Megazone, Ruskotunturi, keilahalli yms. Kerho on maksuton, mutta retkiltä voimme periä maksun tarvittaessa. Retkipäivinä kerho voi kestää klo 17 asti. Ohjaajina toimivat  Ilona Wittenberg  ja Veera Mursu.

Luova tanssi ja liike 1-3. luokkalaisille klo 14.45-15.30 Kerho aloittaa to 6.2. 1.luokassa
Luovaa tanssia ja liikettä iloisella ja rytmisellä meiningillä, leikin ja sadun avulla. Ohjaajana toimii Inka Salkosuo. 

 

Koululla toimii liikunnallinen iltapäiväkerho, Temppu -kerho, 2.-3. luokkalaisille, joka päivä heti koulun jälkeen klo 15.30 asti. Temppu -kerho on maksullinen.

Lisätietoja kerhoista

Kati Kanniainen
p.0405472739
eavisio@gmail.com

Eija Saranpää
p. 044-554 2033
eija.saranpaa@oulun-steinerkoulu.fiTervetuloa mukaan kerhoihin!

Iloa ja liikettä iltapäiviin