Yksityisviestin lähettäminen yksittäiselle käyttäjälle

Näin lähetät viestin yhdelle henkilölle Peda.netissä:

1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta keskustelupainiketta:

2. Klikkaa avautuneelta sivulta "Uusi viesti".

3. Etsi oikea käyttäjä kirjoittamalla nimi avautuvaan tekstikenttään. Jos Peda.netissä on useampia samannimisiä käyttäjiä, ole tarkkana, että valitset oikean.

4. Aseta oikea henkilö vastaanottajaksi lisäämällä täppä käyttäjän eteen ja painamalla "Aseta vastaanottajaksi".

5. Kirjoita viesti avautuvaan viestikenttään ja paina "Lähetä viesti".

Saapuneen viestin merkiksi vastaanottajalle ilmestyy punainen piste -kuvakkeen kohdalle.