Sähköposti-ilmoitus lukemattomista ilmoituksista ja yksityisviesteistä

Sähköposti-ilmoitus

Lukemattomista ilmoituksista ja yksityisviesteistä on mahdollista tilata ilmoitusviesti omaan sähköpostiosoitteeseen. Viestejä tulee yksi päivässä, ei jokaisesta ilmoituksesta ja yksityisviestistä erikseen, joten toiminto ei täytä sähköpostilaatikkoa.

Viestit otetaan käyttöön OmaTilan "Omat tiedot ja asetukset" sivulta sähköpostiosoitteiden lisäasetuksista.

Ohje:

1. Klikkaa OmaTilassa vasemmasta palkista "Omat tiedot ja asetukset".

2. Kohdassa sähköpostiosoitteet klikkaa "lisäasetukset".

3. Laita ruksi sen sähköpostiosoitteen kohdalle, jonne haluat tilata ilmoitukset.

4. Mene sivulle, josta haluat ilmoitukset sähköpostiisi.

5. Klikkaa haluamaltasi sivulta oikealta "tilaa"-painiketta (Huom! Voit myös tilata esim. yksittäisen keskustelualueen tai minkä tahansa dokumentin Peda.net-sivun sisältä vastavalla tavalla klikkaamalla dokumentin otsikon auki).

6. Aseta sivun alareunasta "aktiivinen sähköpostiosoite" klikkamalla linkkitekstiä:

7. Laita ruksi sähköpostiosoitteesi eteen ja tallenna.

8. Saat ilmoituksen tilauksistasi kerran vuorokaudessa yhdellä koontiviestillä. Sähköpostisi ei siis täyty Peda.net-viesteistä, mikäli olet tilannut paljon sisältöjä.