Sähköpostiosoitteen lisääminen käyttäjätunnukseen

Näin lisäät käyttäjätunnukseesi uuden sähköpostiosoitteen tai poistat vanhan:

Peda.net-tunnukseen kannattaa lisätä ajantasainen vahvistettu sähköpostiosoite, jonka avulla pystyt esimerkiksi uudistamaan unohtuneen salasanasi. Tunnukseen on mahdollista lisätä myös useampia sähköpostiosoitteita.

1. Kirjaudu sisään Peda.net-palveluun täällä.

2. Klikkaa oikeasta ylänurkasta oman profiilikuvakkeen vieressä olevaa alaspäin osoittavaa nuolta, ja saat auki alasvetovalikon. Valitse sieltä Asetukset

3. Rullaa sivua alaspäin kohtaan Sähköpostiosoitteet ja klikkaa sen alta Muokkaa-painiketta.

4. Nyt voit lisätä tilillesi uuden sähköpostiosoitteen kirjoittamalla sen Sähköpostiosoite-kenttään ja klikkaamalla painiketta Tallenna sähköpostiosoite. Halutessasi voit myös poistaa tiliisi liitettyjä vanhoja sähköpostiosoitteita.

5. Saat lisäämääsi sähköpostiin automaattisen vahvistusviestin, jonka ohjeita seuraamalla voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Vahvistetun sähköpostiosoitteen avulla voit myöhemmin esimerkiksi uudistaa unohtuneen salasanan.