Yksityisviestin lähettäminen ryhmälle

Näin lähetät viestin koko ryhmälle Peda.netissä:

Jos haluat lähettää viestin oppilasryhmällesi, helpoin tapa on luoda heistä yhteyslista oman luokkasi julkisuusasetuksissa. Toimi näin:

1. Mene luokan/ryhmän Peda.net-sivulle.

2. Paina sivun otsikon perässä olevaa kolmea pistettä ja "Käyttöoikeudet".

3. Paina osallistujien alta painiketta "Luo uusi yhteyslista näistä käyttäjistä".

4. Kirjoita listalle otsikko ja valitse listan jäsenet.

5. Paina lopuksi "Luo yhteyslista valituista käyttäjistä".

Voit myös koota oman yhteyslistan näin:

1. Mene OmaTilaan ja klikkaa vasemmasta reunasta kohtaa "Yhteydet".

2. Klikkaa avautuneelta sivulta "Luo lista".

3. Anna listalle haluamasi nimi ja paina "Luo lista".

4. Klikkaa kohtaa "Lisää käyttäjiä". Kirjoita avautuvaan tekstikenttään käyttäjän nimi, jonka haluat lisätä listaan ja paina "Hae". Klikkaa oikeaa henkilöä ja paina tämän profiilissa profiilikuvan alapuolella olevaa Yhdistä-painiketta:

5. Valitse lista, johon haluat hänet yhdistää ja paina "Tallenna muutokset".

6. Lisää haluamasi määrä henkilöitä listaan samalla tavalla toimien.

7. Kun lista on valmis ja haluat lähettää listassa oleville henkilöille viestin, klikkaa oikeasta yläreunasta oman profiilisi vierestä viesti-kuvaketta:

8. Paina "Uusi viesti", valitse oikea lista, klikkaa "Valitse kaikki" ja paina vielä "Aseta vastaanottajiksi"

9. Kirjoita viesti ja paina "Lähetä viesti".

Saapuneen viestin merkiksi vastaanottajille ilmestyy punainen piste -kuvakkeen kohdalle.