Vesangan päiväkoti-koulu

Kesä-Jälkkäriin ilmoittautuminen 12.5.2018 mennessä

Vesangan ja Kuohun alueella kesätoimintaa järjestää Jyväskylän kaupungin perusopetuspalvelut. Kesätoimintaa järjestetään Vesangan koululla (Rientolantie 40). Kesä-Jälkkäri on tarkoitettu 1.-4.luokan oppilaille ja sitä järjestetään ajalla 4.6.–29.6.2018 klo 8.00–16.00. Ryhmän käynnistyminen edellyttää vähintään 10 lapsen ilmoittautumisen.

Kesä-Jälkkärin päivittäiseen toimintaan sisältyy paljon ulkoilua ja liikuntaa. Lisäksi päivät sisältävät myös monenlaista muuta mukavaa toimintaa sekä lounaan ja välipalan. Toiminnan aikana lapset ovat vakuutettuja Jyväskylän kaupungin puolesta.

Kesä-Jälkkärin toimintamaksut:

  • Päivämaksu toiminnasta on 18 €/päivä.
  • 12 päivää kuukaudessa 180€
  • Mikäli lapsi osallistuu toimintaan jokaisena toimintapäivänä ko. aikana, on maksu 235 € (sisaralennus -20€) ja se sisältää kaiken edellä mainitun. 
 
Mikäli tarvitsette lapsellenne kesätoimintaa, palauttakaa ohessa oleva vahvistuslomake lapsenne koululle/Jälkkärille täytettynä. Paikan varaus on sitova. 

Kesä-Jälkkäriin voitte soittaa kesäkuun aikana puhelinnumeroon 040 - 8489547

Lisätietoja antaa:
Vesangan Jälkkäri 040 - 8489547

Tervetuloa Kesä-Jälkkäriin!

Liitteet:

Kesäjälkkäri kirje18.doc
Vahvistus kesä 2018.doc

Vesanka DiscGolfPark

Vesankatalon ympärille rakennettu frisbeegolfrata on lähes valmis. Reittiopasteet ja joitakin kiinteitä rakennelmia (portaat) vielä puuttuu mutta radalla pääsee jo kovasti heittelemään. Opaskuvaakin vielä täydennetään ja tarkennetaan.

Radan toteuttamiseen on osallistunut useita kymmeniä kyläläisiä. Radan toteuttamista on organisoinut Vesankatalon vanhempaintoimikunta. Blogista (linkki tältä sivulta) löytyy lisää tietoa radan rakentamisen eri vaiheista.