Tiedoksi huoltajille

Tiedoksi huoltajille

Tiedotus kodin ja Jälkkäritoiminnan välillä
Tiedotamme keskitetysti Wilman kautta. Myös internetsivuja seuraamalla saa ajankohtaista tietoa. Retkistä, lelupäivistä tai muista erityistapahtumista tiedotamme aina vanhemmille erikseen. Sekä syys- että kevätlukukauden päätteeksi vanhemmat saavat kirjelmän, joka sisältää Jälkkärin kuulumisia: mitä on tehty, miten on mennyt ja mitä tulevaisuudessa.

Poissaoloista viesti myös Jälkkäriin, koulun poissaoloilmoitus ei aina kantaudu meille saakka (wilma tai puhelin 050 377 3562).

Huom. Wilma luetaan päivittäin klo 8.00 - 11.00 välisenä aikana. Samaa päivää koskevat viestit klo 11.00 jälkeen tekstiviestillä/soittamalla 050 377 3562.

Pukeutuminen
Ulkoilemme päivittäin säällä kuin säällä. Säänmukaisessa vaatetuksessa ulkoilu on mielekästä. Myös vaihtovaatteita on hyvä varata reppuun. Sisäjalkineet kuuluvat päivittäiseen varustukseen.

Kotitehtävät
Läksyt tehdään Jälkkärissä ellei toisin huoltajien kanssa sovita.
Ohjaajat ovat valvomassa ja neuvomassa läksyjen teossa.
Koululainen on itse vastuussa läksyjen muistamisesta.
Läksyjen tekoon on varattu n. 30 min. Jos lapsi ei pysty keskittymään läksyihin tai on väsynyt (läksyryhmä on melkoisen suuri), niin silloin lasta kannustetaan yrittämään, mutta viimeinen vastuu läksyistä on huoltajilla.

Ohjaajat eivät korjaa läksyjä, vaan se on vanhempien valvontaan kuuluva asia.

Lukuläksy luetaan aina kotona.

Lelut
Lelupäivinä lasten tuomat lelut/kortit ovat omalla vastuulla. Kortteja saa tuoda ja vaihtaa huoltajan luvalla.

Oma välipala
Jälkkärin tarjoama välipala syödään klo 13.30-14.15. Jos lapselle tulee kovin pitkä päivä, on mahdollista pakata terveellinen pieni välipala (esim. hedelmä) reppuun. Oman välipalan voi nauttia klo 16.00-17.00 välisenä aikana. Välipalasta on hyvä ilmoittaa myös meille.

Kotiin lähtö
Lasta hakiessa aina ilmoitus lähtemisestä ohjaajalle. Painotamme tätä lasten kohdalla silloinkin, kun he lähtevät itsekseen. Muutokset huoltaja ilmoittaa ohjaajille (wilma, tekstiviesti).

12 päiväinen lapsi
Päivät ilmoitettava edellisen viikon aikana.
Tilaamme seuraavan viikon välipalat ilmoitettujen lapsimäärien mukaisesti.