Dienstag/Tiistai 13.11.2007

Tiistai 13. marraskuuta Sari Kylliäinen

Viimeinen päivä sitten koitti. Aamulla söin perheen kanssa ja juteltiin vähän että millasta mulla on ollut ja muuta mukavaa. Mentiin sitten kouluun ja siellä meillä oli aikaa valmistella meidän work shoppimme. Oli aika kiirusta liimailla kaikkia kuvia ja tekstejä. Sitten piti päättää että ketkä esittelee minkäkin kohdan. Minä olin sen englantilaisen tytön kanssa joka oli meidän work shopissa. Ennen kun lähdimme esittelemään lopputuloksia niin otimme yhteiskuvan meidän work shopista. Sitten oli esitysten aika, ja se oli taas aivan kamalaa. Jännitti kamalasti, mutta onneksi mulla ja sillä Mirandalla oli kaikkein helpoin että piti vaan nimiä ja bändejä luetella. Vaikka se oli aika hankalaa lausua kaikkia italialaisia ja puolalaisia nimiä. Kaikki esittelivät omat tuloksensa ja aika rupesi loppumaan kun esitykset vähän venyi. Sitten lopetettiin vähän kesken ne koska piti keretä syömään.

Ruuan jälkeen lähdimme jonnekki kaupungintalolle. Mentiin sinne metrolla ja meinattiin me suomalaiset vähän väärässä paikassa lähteä. No perillä sitten mentiin sinne sisään ja oli se kyllä tosi hieno paikka. Isossa salissa oli tosi paljon kaikkia hallitsijoitten maalauksia. Ensin meille lauloi kuoro, se oli aika hienon kuulosta. Mutta sitten alkoi se joku nainen höpöttää, vissii joku kaupunginjohtaja se oli. Ärsyttävää kun piti seisoa, olen niin laiska. Thahaha. Ja se puhu vaan saksaa ja se tulkki ei ees saanu kunnolla käännettyä sen puheita eli meni melkeen kaikki vähän ohi siinä. Sitten se onneksi sai sanottavansa sanottua ja kuoraa taas vähän luritteli. Sen jälkeen menimme jonnekki alakertaan ja siellä meille oli mehua ja jotain pullamössöjä. Sieltä lähdimme sitten kotiin. Kotona päätettiin sitten Philipin kanssa vähän käydä lepämään ja sitten molemmat oltiinkin nukahettu ja nukuttiin vähän pommiin että ei sitten koululle keritty syömään vaan syötiin siinä kotona vähän. Sitten tuli Philipin äiti kotiin joten saatiin vasta sitten otettua kuvia. Kun halusin vähän muistoja perheestä. Siinä sitten vähän sähläiltiin sen mun kameran kanssa ja vihdoin saatiin se asetettua sillein että saatiin itselaukasijalla otettua kuva meistä kaikista.

Kiireellä sitten mentiin koululle että kerittiin kattomaan sitä koulun bändiä. ! Se oli kyllä tosi hyvä. Siinä oli Ellun hosti ja sitte se Daniel. Siellä ei kauaa ehitty olemaan kun sitten ne lopetti ja lähdettiin sitten OIKEAAN discoon. Sinne sitten jonoteltiin siinä sateessa mutta onneksi oli katos siinä päällä sentään. Sisälle sitten päästiin ja vähän aikaa istuskeltiin pöydän ääressä ja sitten mentiin tanssilattian puolelle. Siellä sitten tanssittiin mutta musa oli kyllä niin outoa että ei kauaa sitten oltukkaan siellä. Philipp halusi lähteä kotiin joten en mä sitä viittiny pidätellä enempää ku ei se musaka ollu mitenkä ihmeellistä. Kotiin sitten mentiin ja oltiin ehkä kotona joskus kello 1. Eli suhtkoht ajoissa päästiin nukkumaan kun sitten aamulla piti lähteä kotiin päin.

Sari Kylliäinen

Lue Sarin koko matkakertomus!