Romanien osallisuus

Palkkaisitko?

Neljä tunnettua suomalaista haki töitä romaninimillä. Työnimi-kampanja nostaa esille romanien kohtaaman syrjinnän rekrytointitilanteissa. Nyt kampanja saa jatkoa, kun Meeri Koutaniemi kuvasi neljä suomalaisvaikuttajaa romaniasuissa.


Meeri Koutaniemi kuvasi neljästä vaikuttajasta – Tuomas Enbuskesta, Anne Kukkohovista, Jari Sarasvuosta ja Meri-Tuuli Väntsistä – kampanjakuvat, joissa he esiintyvät romaniasuihin pukeutuneina. Huolella ja kunnioituksella tehty puvustus ja maskeeraus toteutettiin läheisessä yhteistyössä romanien kanssa, ja asujen käytöllä tässä yhteydessä on romaniyhteisön kollektiivinen hyväksyntä.

Koutaniemi on tullut tunnetuksi yhteiskunnallisesti kantaa ottavista valokuvistaan. Päätös lähteä mukaan Työnimi-kampanjaan syntyi helposti:

– Lähdin mukaan kampanjaan, koska koen, että jokaisen tulisi ottaa kantaa vahvasti ja väkevästi suomalaisen työelämän tasa-arvoistamiseen, Koutaniemi sanoo.

Katso tunnelmia kuvauksista: Backstage

Usein kysytyt kysymykset 26.11. julkaistuista kampanjakuvista:

Kuka kuvat on ottanut?

Kuvaaja on kansainvälistä mainetta saavuttanut Meeri Koutaniemi.

Eikö pääväestön edustajien esittäminen romaniasussa ole epäkunnioittavaa romaneita kohtaan?

Ei, sillä kampanjan vaikuttajat esiintyvät kuvissa Suomen romaniyhteisön luvalla, aloitteesta ja sen hyväksi. Kuvien toteutuksessa on lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota romanikulttuurin kunnioittamiseen. Kuvien stailauksesta ja valvonnasta on vastannut romanihenkilö, joka on varmistanut, että romanikulttuurille olennaiset elementit esitetään niitä kunnioittavalla tavalla.

Eikö romanina esiintyminen ole kulttuurista omimista?

“Kulttuurinen omiminen” -termiä käytetään nykyisin moninaisesti erilaisiin vähemmistökulttuureihin liittyvissä tapauksissa eikä sen merkitys ole aina selvä. Olennaista kaikissa tulkinnoissa on kuitenkin vallankäyttö ja sen sortava tai muuten riistävä luonne vähemmistöjä kohtaan. Tämä kampanja on romaniyhteisön itse hallinnoima ja pyrkii edistämään sen etuja.

Mistä vaikuttajien asut ovat peräisin?

Asut on vuokrattu kuvauksia varten ko. asujen vuokraukseen erikoistuneelta toimijalta. Stailaajana toimi romaniyhteisön edustaja.


Latauslinkit medialle:

Media kit ladattavissa täältä

Meeri Koutaniemen kuvat täältä

Making of -video ja kuvat ladattavissa täältä


Aineisto on vapaasti käytettävissä romanien osallisuutta edistäviin tarkoituksiin. Käyttäessäsi aineistoa ilmoita lähde: Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoiman Nevo tiija – uusi aika -hankkeen Työnimi-kampanja. Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta. Romaniasuiset kampanjakuvat, kuvaaja: Meeri Koutaniemi

Mediakampanja III Palkkaisitko? 

- Yhteistyössä Taike ja Vantaan työllisyyspalvelut

- Pääasiallinen kohderyhmä suuri yleisö (ulkomainonta+IL+Suomen yrittäjät)

- kampanja-aika 26.11.-30.11.2018 (Still-kuvat Meeri Koutaniemi)

- Tavoitettavuus 10 000 000
Työnimi -kampanja

Neljä tunnettua suomalaista haki töitä romaninimillä. Työnimi-kampanja nostaa esille romanien kohtaaman syrjinnän rekrytointitilanteissa.


Toimittaja ja media-alan moniosaaja Tuomas Enbuske, malliuransa jälkeen graafikkona ja yrittäjänä työskennellyt Anne Kukkohovi, catering-yrittäjä ja juontaja Meri-Tuuli Väntsi sekä yritysvalmentaja Jari Sarasvuo hakivat tänä syksynä töitä. Omilla ansioluetteloillaan mutta tyypillisillä romaninimillä.  Testasimme näin, vaikuttiko nimi työnsaantimahdollisuuksiin.

”Jos maailma on sairas niin pitääkö siihen sopeutua? Nimi ja kulttuuri ovat tärkeä osa identiteettiämme. Nimeä ei pidä vaihtaa vaan maailman pitää muuttua terveemmäksi.” – Tuomas Enbuske

Nimeen konkretisoituu monen romanin kohtaama syrjintä työmarkkinoilla, ja moni päätyy vaihtamaan nimensä työnhakua varten, mistä juontuu myös kampanjan teema #työnimi.

Syrjintä on yksi merkittävimmistä esteistä romanien työllistymisessä. Vähemmistövaltuutetun selvityksen mukaan yli puolet työtä hakeneista romaneista kertoi kohdanneensa syrjintää työelämässä.

Virallista tutkimustietoa ei ole, mutta arvioiden mukaan 40–60 prosenttia Suomen työikäisistä romaneista on tällä hetkellä työttöminä. Jopa korkeakoulututkinnon suorittaneilla romaneilla on suuria vaikeuksia päästä osaksi työelämää.

Työnimi-kampanja on osa valtakunnallista Nevo tiija – uusi aika -hanketta, joka pyrkii tukemaan romanien työllistymistä Suomessa. Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoimassa hankkeessa on mukana on lisäksi kuntia, kaupunkeja, oppilaitoksia ja järjestöjä eri puolilta Suomea. Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta, ja kansallinen rahoittaja on sosiaali- ja terveysministeriö (STM).

Katso video: TYÖNIMI -estääkö nimi työnsaannin
Katso video: Tuomas Enbunske
Katso Video: Meri-Tuuli Väntsi
Katso Video: Jari Sarasvuo
Katso video: Anne Kukkohovi

Usein kysyttyjä kysymyksiä kampanjasta

Miten nelikon työnhaku eteni?

Päivitetty 28.11.2018: Aiemmasta tiedosta poiketen on käynyt ilmi, että ”Tamara Nymanin” (Meri-Tuuli Väntsi) hakemus olisi johtanut työhaastatteluun seurantajakson aikana. Henkilöstöpalveluyritys Cimson oli 24.9. yrittänyt tavoittaa ”Tamaraa” puhelimitse. Toistaiseksi tunnistamattomasta yhteysongelmasta johtuen puhelu ei kuitenkaan ollut tullut läpi. Cimsonista oli oltu Tamaraan yhteydessä myös sähköpostitse, mutta työhakemuslomakkeeseen oli jäänyt näppäilyvirhe, jonka johdosta viesti ei koskaan tullut perille. Oikea osoite oli kyllä lähetyksessä olleessa CV:ssä, mutta oli jäänyt virheelliseen muotoon hakemustiedoissa.

Asia tuli ilmi kun Cimson otti Henkilöstöpalveluyritysten liiton välityksellä yhteyttä Diakiin 20.11. Tämän jälkeen käynnistettiin selvitys yhteysongelmien syistä. Sähköpostiongelmien syyksi löytyi nyt yllä kuvattu näppäilyvirhe, mutta puhelinyhteyden vikaa ei paikallistettu, vaikka asiaa selvitettiin operaattoria myöden. Testattaessa yhteys toimi moitteettomasti.

On valitettavaa, että yhteydenotto ei onnistunut, sillä se olisi ehtinyt mukaan myös kuvauksiin, ja näin heti alusta alkaen mukaan olisi saatu myös positiivista ja rohkaisevaa viestiä. Kiitämme henkilöstöpalveluyritys Cimsonia ennakkoluulottomasta lähestymisestä rekrytoinneissa sekä asian saattamisesta tietoomme jälkeenpäin. Näin saamme positiivista ja toiveikasta viestiä välitettyä erinomaisen yhdenvertaisesta rekrykäytännöstä myös romaniyhteisön suuntaan.

Päivitetty 12.11.2018Kampanjassa työnhaun vastauksia seurattiin kuukauden seurantajaksolla 10.9.–10.10.2018 ja tänä aikana ei saapunut yhtäkään kutsua haastatteluun. Kampanjamateriaalien jo valmistuttua vielä kampanjan loppuvaiheessa laitettuun ”Tamara Nymanin” hakemukseen oli kuitenkin saapunut yhteydenottopyyntö seurantajakson jälkeen.

Ennakkoluuloton työnantaja, Extremely Nice Job Oy (ENJOY), joka välittää ravintola- ja hotellialan ammattilaisia, oli saanut ”Tamaran” hakemuksen 5.10. ja lähettänyt tuolloin kiitos-viestin. ENJOY oli yrittänyt tavoittaa ”Tamaraa” puhelimitse 11.10., mutta tuolloin projektia varten avattu liittymä oli jo pois käytöstä, koska seurantajakso oli päättynyt. Lisäksi ENJOY lähetti ”Tamaralle” vielä sähköpostitse yhteydenottopyynnön 18.10. Tätä ei kuitenkaan huomattu ajoissa, koska postilaatikoita ei seurattu enää aktiivisesti seurantajakson jälkeen.

Kiitos ENJOY:lle esimerkillisestä toiminnasta työnvälityksen ennakkoluulottomuudessa!

Eikö CV:stä tunnista hakijaa? Millaisilla ansioluetteloilla työpaikkoja haettiin?

Päivitetty 12.11.2018Ansioluetteloja muokattiin jokaisen hakijan kohdalla niin, ettei henkilö ole tunnistettavissa julkisista meriiteistään. Julkiset media-alan työn siivottiin pois uskottavuus- ja tunnistettavuussyistä, ja jäljelle jäi ydin: osaaminen.

Tuomas Enbuske:

Tuomas Enbusken todellisesta ansioluettelosta löytyy pitkä lista erilaisia media-alan työtehtäviä radiotoimittajasta talk-show -isännöintiin ja kolumnistitehtäviin. Hakemuksissa painotettiin tätä pitkää viestintäkokemusta ja sen tuomaa osaamista ennen kaikkea viestintätehtäviä varten. Haettavat paikat olivat erilaisia viestinnän asiantuntijatehtäviä, kuten:

 • Viestinnän asiantuntija
 • Viestintäpäällikkö
 • Viestintä- ja koulutussuunnittelija
 • Yritysviestinnän konsultti

Haettavien paikkojen joukosta karsittiin ne tehtävät, jotka edellyttivät korkeakoulututkintoa, koska tämä olisi ollut automaattinen peruste hylkäämiselle.

Meri-Tuuli Väntsi:

Meri-Tuulin Väntsin kohdalla haettavissa paikoissa huomioitiin ennen kaikkea kattava kokemus catering- ja ravintola-alalta sekä ruokastylistin tehtävistä. Haku suunnattiin sekä vuoro-/ravintolapäällikön tehtäviin että kokin tehtäviin. Media-alan tehtäviä ei haettu, joten TV-työt häivytettiin pääosin pois kokonaan.

Haettavien paikkojen joukosta karsittiin ne tehtävät, jotka edellyttivät korkeakoulututkintoa, koska tämä olisi ollut automaattinen peruste hylkäämiselle.

Anne Kukkohovi:

Anne Kukkohovin hakemissa työpaikoissa keskityttiin ennen kaikkea pitkään kokemukseen markkinointiviestinnän ja graafisen suunnittelun parissa. Haettavia toimenkuvia olivat:

 • Graafinen suunnittelija
 • Markkinointipäällikkö
 • Myynti- ja markkinointipäällikkö

Haettavien paikkojen joukosta karsittiin ne tehtävät, jotka edellyttivät korkeakoulututkintoa, koska tämä olisi ollut automaattinen peruste hylkäämiselle. Malli- ja TV-työt jätettiin työkokemuksesta pois, koska ne eivät olleet oleellisia haettavien paikkojen suhteen ja olisivat saattaneet herättää epäilyksiä. Myös markkinointialan työantajia muokattiin, koska todellinen työpaikka (Hasan Partners) olisi voinut aiheuttaa liikaa epäilyksiä.

Jari Sarasvuo:

Jari Sarasvuon työkokemuksesta korostettiin sekä media-alalta kartutettua viestintäkokemusta että yritysvalmennuksen ja yrittäjyyden kautta saavutettua myynti- ja talousosaamista. Julkisia työtehtäviä jätettiin pois tai muutettiin rooliltaan vähemmän julkisiksi. Trainers’ House -ajasta työtehtäviin jätettiin valmentajarooli mutta johtotehtäviä tai perustajaroolia ei mainittu. Samalla muokattiin ajankohtaa, jolloin Sarasvuo on yritykseen liittynyt.

Myös haettavissa paikoissa oli sekä viestinnän että myynnin tehtäviä mm. seuraavilla toimenkuvilla:

 • Viestinnän asiantuntija
 • Viestintäkoordinaattori
 • Myyntipäällikkö
 • Myyntikonsultti

Haettavien paikkojen joukosta karsittiin ne tehtävät, jotka edellyttivät korkeakoulututkintoa, koska tämä olisi ollut automaattinen peruste hylkäämiselle.

Mistä kampanjassa on kyse?

Kampanjassa Tuomas Enbuske, Meri-Tuuli Väntsi, Anne Kukkohovi ja Jari Sarasvuo vastasivat avoimiin työpaikkailmoituksiin käyttäen tyypillisiä romaninimiä. Tarkoituksena oli nähdä, vaikuttaako nimi etenemiseen hakuprosessissa.

Mikä on kampanjan idea?

Jo pitkään romaniväestö on kohdannut syrjintää nimensä perusteella. Jopa sillä asteella, että he ovat omaksuneet toisen nimen työelämää varten. Tästä johtuu myös kampanjan nimi, Työnimi.

Nyt tämä asetelma käännetään ympäri.

Lähetettiinkö hakemukset oikeasti?

Kaikki työhakemukset lähetettiin oikeasti. Hakijoille luotiin väärällä nimellä sähköpostit, joista hakemukset toimitettiin. Yhteensä hakemuksia lähetettiin 54 ja niihin saatiin 17 kielteistä vastausta eikä yhtään haastattelukutsua seuranta-ajan puitteissa. Seurantajakson jälkeen tuli kuitenkin yksi yhteydenottopyyntö ”Tamaralle”. Ks. lisätietoja kohdasta Miten nelikon työnhaku eteni.

Onko tämä tutkimustulos?

Työnimi-kampanja ei ole tai väitä olevansa tutkimus, vaan sosiaalisen kokeilun pohjalta rakennettu kampanja, jonka tavoitteena on herättää keskustelua sekä saada työnantajat ja muut rekrytoinneista vastaavat havahtumaan tarkastelemaan omia rekrytointikäytäntöjään. Tutkimustietoa romanien työllistymisen esteistä ja toisaalta sen avaimista on olemassa. Työnimi nojaa osin näiden selvitysten ja tutkimusten tuloksiin (ks. sivun alalaidasta sininen faktalaatikko).

Miksi hakea romaninimellä työpaikkaa?

Romanit raportoivat kokeneensa syrjintää työnhakutilanteessa jo pelkän nimensä perusteella. Tätä kiertääkseen osa romaneista onkin omaksunut pääväestön nimen työelämässä – jopa työvoimaviranomaisten kehotuksesta.

Miksi kampanja on toteutettu?

Kampanja pyrkii tekemään Suomesta tasa-arvoisemman maan. Syrjintä on yksi merkittävimmistä esteistä romanien työllistymisessä. Kampanja pyrkii herättämään työnantajat tarkastelemaan rekrytointikäytäntöjään ja niiden tasa-arvoisuutta sekä avaamaan suomalaisten silmiä romanien kokeman syrjinnän suhteen.

Mitä minä voin tehdä?

Näe ihminen kulttuurin takana. Ole mahdollistaja. Älä hyväksy syrjintää. Työnantaja: tarkastele rekrytointikäytäntöjäsi. Älä oleta, älä luule, vaan kysy. Uskalla, se kannattaa.

Avaimia romanien koulutus- ja työllisyyskysymyksiin löytyy esimerkiksi Dialogi-julkaisun romanien osallisuus -teemasta.

 

Kampanjasivua päivitetty viimeksi 26.11.2018

Mihin kampanjan väitteet perustuvat?

Vaikka romanien työllistymistä ja kouluttautumista on tutkittu suhteellisen vähän, löytyy aiheesta muutama selvitys:

 • Työ- ja elinkeinoministeriön tilaama Romanien pitkä matka työmarkkinoille (Hannele Syrjä & Mikko Valtakari, 2008)
 • Vähemmistövaltuutetun tekemä selvitys romanien työllistymisestä (Erilaisena arjessa – selvitys romanien syrjintäkokemuksista, 2014)
 • Opetushallituksen tekemä selvitys Aikuisten romanien koulutustaustat (Susanna Rajala & Satu Blomerus, 2015)
 • Uskalla. It’s possible- Romanien sujuvat koulutus- ja työllisyyspolut (Mäenpää, Perho, Ärling, Diakonia-ammattikorkeakoulu 2018) julkaistaan 5.11.2018.
 • Diakonia-ammattikorkeakoulussa on vastikään tehty yamk-opinnäytetyö aiheesta. Romanien työllistyminen – kompastuskivi vai ponnahduslauta? (Mertsi Ärling, 2018)Mediakampanja II #Työnimi (ilmestyessään YLE, MTV, IS ja IL luetuin uutinen)

- Pääasiallinen kohderyhmä työnantajat (videot)

- Kampanja-aika 31.10.- 25.11.2018

- Kokonaistavoitettavuus (ei somejakoja) 37 273 967

- Ansaitut some ja mediaosumat 32 546

- Ansaitun median arvo € (ei somejakoja) 344 784,19€

- #Työnimen videoiden katselukerrat 520 539

Ansaittu media

- Mediaosumat (HS, MTV, YLE, IS, IL, TS, Huomenta Suomi, STT jne.) 93

- Mediaosumien kautta saavutettu tavoitettavuus 27 300 000.

- Somejaot (yksittäisenä lukuna merkittävä) 31 400

 

Ansaittu sosiaalinen media

- Ansaittu sosiaalinen media; maininnat eri päivityksissä 1020

- Tavoitettavuus sosiaalinen median kautta 10 000 000 

Näissä juhlissa pönötetä! Kutsu Romanijuhliin Savoy-teatteriin 5.11.2018 alkaen klo 15.00

Kutsu Romanijuhliin Savoy-teatteriin 5.11.2018 alkaen klo 15.00


Diakin hallinnoimat valtakunnalliset ESR-kehittämishankkeet Nevo tiija – uusi aika ja Tšetanes naal – koulutuspoluilla ovat tulossa päätökseen. On juhlan ja tulosten aika.

Yhteinen loppuseminaari, Romanijuhlat, järjestetään 5.11.2018 Savoy-teatterissa. Meillä on ilo ja kunnia kutsua Sinut mukaan kuulemaan, kuinka romanien työllisyys- ja koulutuspolut ovat upeassa nosteessa sekä nauttimaan huikeasta musiikista, tarjoilusta ja tunnelmasta.

PÄIVÄJUHLA - Ohjelma tiedotteen lopussa

Romanijuhlien alkuosa järjestetään klo 15–17. Luvassa on hyvän musiikin (tangoprinssi Leif Lindeman, ikivihreä gospelmuusikko Aila Nyman sekä Romaninuorten lauluryhmä) lomassa hankkeisiin osallistuneiden tarinoita, saavutettuja tuloksia ja haasteista oppimisia sekä uunituoreen yli 200-sivuisen Uskalla! It´s possible -loppujulkaisun julkistaminen. Työministeri Jari Lindström avaa juhlan.

PäiIvätilaisuus on avoin ja maksuton kaikille.

Ohjelma:VÄLIAIKA

Väliajalla (klo 17–18.30) nautitaan hyvästä purtavasta ja seurustelusta. Aulatiloissa on mahdollisuus tutustua 16 eri osatoteuttajan alue- ja osatoteuttajakohtaisiin tuloksiin. Vapaa pääsy.

ILLAN JUHLAKONSERTTI

Päivän kruunaa klo 19 alkava juhlakonsertti. Lavalle saapuu kaksikymmenpäinen mustalaismusiikin orkesteri MUMO. Ensikonsertin ohjelmistossa on uutta ja vanhaa mustalaismusiikkia Suomesta ja eri puolilta Eurooppaa, jota tulkitaan suurella sydämellä ja syvällä pieteetillä musiikillisia raja-aitoja rikkoen.

Maksulliseen konserttiin lisätietoa löytyy täältä: https://www.etnosoi.fi/fi/etnosoi/mumo-mustalaismusiikin-orkesteri

Liput illan konserttiin: https://www.lippu.fi/mustalaismusiikin-orkesteri-mumo-lippuja-helsinki.html?affiliate=ADV&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&key=2193155$10816593Lunastathan lippusi ajoissa. Ovelle tulee myyntiin lippuja, jos niitä jää.

KOE JOTAIN UNOHTUMATONTA, JA TULE MUKAAN!

Nevo tiija ja Tsetanes naal -hankkeiden osatoteuttajat ovat:
Suomen Romanifoorumi, Helsingin diakonissalaitos, Oulun Diakonissalaitos, Kuopion kaupunki, Vantaan kaupunki, Helsingin kaupunki, Järvenpään seurakuntaopisto, Otavan opisto, Tampereen kaupuni, Salon kaupunki, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Molemmat hankkeet saavat rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta. Nevo tiijan kotimainen rahoittajataho on sosiaali- ja terveysministeriö ja Tsetanes naalin opetus- ja kulttuuriministeriö.Kohti unelmien työ- tai opiskelupaikkaa!

Diakonia-ammattikorkeakoulu hallinnoi kahta hanketta, joiden avulla tuetaan Suomen romanien mahdollisuuksia kouluttautua ja päästä mukaan työelämään. Hankkeissa edistetään laajemminkin osallisuutta, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Mukana työssä on lukuisia kuntia, kaupunkeja, oppilaitoksia ja romanijärjestöjä eri puolilta Suomea.

Tšetanes naal – koulutuspoluilla -hankkeessa madalletaan kynnystä hakeutua koulutukseen ja vahvistetaan integroitumista yhteiskuntaan. Opettajille ja päättäjille tarjotaan myös tietoa romanikulttuurista. Nevo tiija – uusi aika -hanke pureutuu työllisyyteen liittyviin kysymyksiin tarjoten tukea ja ohjausta työllisyyspoluilla romaneille, yrittäjille, palveluntuottajille, viranomaisille ja päättäjille.

Meidän tulevaisuus -somekampanja käynnistyi

Joukko romaninuoria aloitti tänään Meidän tulevaisuus -somekam​panjassa, jossa he kertovat elämästään opiskelijoina. Nuoret tulevat ympäri Suomea, ja päivittävät etenkin Instagramiin elämästään kuukauden ajan. Tavoitteena on saada esiin monipuolista kuvaa tulevaisuuden mahdollisuuksista ja opintojen merkityksestä. Seuraa kampanjaa somessa hashtagin #meidantulevaisuus alla sekä osoitteessa www.instagram.com/meidantulevaisuus. Poimimme otoksia nuorten elämästä myös Facebook-kanavallemme.

Ajankohtaisia uutisia

Mahdollisuuksien päivä Jyväskylässä 8.3.2018

Lämpimästi tervetuloa Jyväskylän Veturitalleille 8.3.2018 klo 13-16 Mahdollisuuksien päivään! Ohjelmassa mielenkiintoisia haastatteluja, työnantajien ja koulutustahojen esittelyjä, kohtaamisia, keskusteluja, stand uppia, musiikkia, pientä purtavaa...

Tapahtumat

Uuden tapahtuman luominen

Sulje

Olet luomassa tapahtumaa menneisyyteen.

Täytä vaaditut kentät.

Varoitus

Menetät kaikki syöttämäsi tiedot, jos suljet ikkunan

Viikko13

29 March 2021 Thursday
30 March 2021 Thursday
31 March 2021 Thursday
1 April 2021 Thursday
2 April 2021 Thursday
3 April 2021 Thursday
4 April 2021 Thursday

Viikko14

5 April 2021 Thursday
6 April 2021 Thursday
7 April 2021 Thursday
8 April 2021 Thursday
9 April 2021 Thursday
10 April 2021 Thursday
11 April 2021 Thursday

Viikko15

12 April 2021 Thursday
13 April 2021 Thursday
14 April 2021 Thursday
15 April 2021 Thursday
16 April 2021 Thursday
17 April 2021 Thursday
18 April 2021 Thursday

Viikko16

19 April 2021 Thursday
20 April 2021 Thursday
21 April 2021 Thursday
22 April 2021 Thursday
23 April 2021 Thursday
24 April 2021 Thursday
25 April 2021 Thursday

Viikko17

26 April 2021 Thursday
27 April 2021 Thursday
28 April 2021 Thursday
29 April 2021 Thursday
30 April 2021 Thursday
1 May 2021 Thursday
2 May 2021 Thursday
Ilmoittautuminen

Peda.net käyttää vain välttämättömiä evästeitä istunnon ylläpitämiseen ja anonyymiin tekniseen tilastointiin. Peda.net ei koskaan käytä evästeitä markkinointiin tai kerää yksilöityjä tilastoja. Lisää tietoa evästeistä