Romanien osallisuus

Ajankohtaisia uutisia

Mahdollisuuksien päivä ja Mustalaismusiikin virtuoosit Oulussa 2.11.2017

Mahdollisuuksien päivä - romanien koulutus- ja työllisyysmessut ensimmäistä kertaa Oulussa 2.11.2017 klo 13-16 Pohjankartanon koululla (Leevi Madetojan katu 1). TIlaisuus huipentuu Mustalaismusiikin virtuoosien konserttiin klo 19. Lämpimästi tervetuloa!

FB_coverlun_romanimessumainos_lokakuu_2017.jpg

PÄIVÄTILAISUUS klo 13-16: Mahdollisuuksien päivä

Mahdollisuuksien päivässä on esittäytymässä runsaasti eri oppilaitosten, työnantajien ja hyvinvointijärjestöjen edustajia.

Päivän aikana kuullaan myös paikallisten romaneiden onnistumisen tarinoita. Tule kuulemaan ja kokemaan millaisia polkuja ja ratkaisuja on olemassa juuri sinun unelmiesi saavuttamiseksi!

Viuluvirtuoosi Miritza Lundberg perheineen ja True talent -kisan voittaja Dimitri Keiski viihdyttävät musiikilla. Tarjolla maksutta myös hyvää syötävää ja juotavaa.

MUSTALAISMUSIIKIN VIRTUOOSIT klo 19
Päivätapahtuman jälkeen sukelletaan näyttävästi musiikin maailmaan, kun yli 10 soittajan orkesteri valloittaa estradin ensimmäistä kertaa. Ilmainen sisäänpääsy.

Virtuoosit_A3_altcr_web.jpg

Mahdollisuuksien päivää ja konserttia ovat tukemassa lukuisat koulutustahot, Oulun kaupunki, Euroopan sosiaalirahaston rahoittamat ja Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoimat Nevo tiija ja Tsetanes naal -hankkeet, Taiteen edistämiskeskus sekä Kotimaani ompi Suomi – romanit 500 vuotta 100-vuotisessa Suomessa -hanke.

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti