Romanien osallisuus

Näissä juhlissa pönötetä! Kutsu Romanijuhliin Savoy-teatteriin 5.11.2018 alkaen klo 15.00

Kutsu Romanijuhliin Savoy-teatteriin 5.11.2018 alkaen klo 15.00
Event_Romanijuhlat_2.jpg

Diakin hallinnoimat valtakunnalliset ESR-kehittämishankkeet Nevo tiija – uusi aika ja Tšetanes naal – koulutuspoluilla ovat tulossa päätökseen. On juhlan ja tulosten aika.

Yhteinen loppuseminaari, Romanijuhlat, järjestetään 5.11.2018 Savoy-teatterissa. Meillä on ilo ja kunnia kutsua Sinut mukaan kuulemaan, kuinka romanien työllisyys- ja koulutuspolut ovat upeassa nosteessa sekä nauttimaan huikeasta musiikista, tarjoilusta ja tunnelmasta.

PÄIVÄJUHLA - Ohjelma tiedotteen lopussa

Romanijuhlien alkuosa järjestetään klo 15–17. Luvassa on hyvän musiikin (tangoprinssi Leif Lindeman, ikivihreä gospelmuusikko Aila Nyman sekä Romaninuorten lauluryhmä) lomassa hankkeisiin osallistuneiden tarinoita, saavutettuja tuloksia ja haasteista oppimisia sekä uunituoreen yli 200-sivuisen Uskalla! It´s possible -loppujulkaisun julkistaminen. Työministeri Jari Lindström avaa juhlan.

PäiIvätilaisuus on avoin ja maksuton kaikille.

Ohjelma:
Semmaohjelma.jpg


VÄLIAIKA

Väliajalla (klo 17–18.30) nautitaan hyvästä purtavasta ja seurustelusta. Aulatiloissa on mahdollisuus tutustua 16 eri osatoteuttajan alue- ja osatoteuttajakohtaisiin tuloksiin. Vapaa pääsy.

ILLAN JUHLAKONSERTTI

Päivän kruunaa klo 19 alkava juhlakonsertti. Lavalle saapuu kaksikymmenpäinen mustalaismusiikin orkesteri MUMO. Ensikonsertin ohjelmistossa on uutta ja vanhaa mustalaismusiikkia Suomesta ja eri puolilta Eurooppaa, jota tulkitaan suurella sydämellä ja syvällä pieteetillä musiikillisia raja-aitoja rikkoen.

Maksulliseen konserttiin lisätietoa löytyy täältä: https://www.etnosoi.fi/fi/etnosoi/mumo-mustalaismusiikin-orkesteri

Liput illan konserttiin: https://www.lippu.fi/mustalaismusiikin-orkesteri-mumo-lippuja-helsinki.html?affiliate=ADV&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&key=2193155$10816593

MUMO_fb-banner.png

Lunastathan lippusi ajoissa. Ovelle tulee myyntiin lippuja, jos niitä jää.

KOE JOTAIN UNOHTUMATONTA, JA TULE MUKAAN!

Nevo tiija ja Tsetanes naal -hankkeiden osatoteuttajat ovat:
Suomen Romanifoorumi, Helsingin diakonissalaitos, Oulun Diakonissalaitos, Kuopion kaupunki, Vantaan kaupunki, Helsingin kaupunki, Järvenpään seurakuntaopisto, Otavan opisto, Tampereen kaupuni, Salon kaupunki, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Molemmat hankkeet saavat rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta. Nevo tiijan kotimainen rahoittajataho on sosiaali- ja terveysministeriö ja Tsetanes naalin opetus- ja kulttuuriministeriö.Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti