Musiikki

Ajankohtaista


Ullan, Annan ja Mian yksilö- ja pienryhmäopetus, sekä Seniorikuoro Vielä raikaan harjoitukset ovat Harjamäkessä, Innocumin tiloissa.
Tarkka osoite on:
Isoharjantie 4, rakennus S3, 3.kerros. Annan luokka 313 ja Ullan luokka 312. Vielä raikaa kokoontuu musiikkiopiston salissa.
Sisäänkäynti on S3 rakennuksen edestä (tienpuoleisesta päädystä) ja portaita 3.krs.

IMG_0833.PNG

S3 rakennuksen edessä on 30 min autopaikkoja, P3,P4,P6 parkkipaikoilla myös vieraspaikkoja. P5:ssa on useamman tunnin paikkoja ja P12:ssa on vapaa pysäköintiaika.

Lauluveikot kokoontuu Seurakuntatalon Isossa salissa, Sekaset Hamulan koulun ruokalassa ja TriAngeli Ahmon viipale 3:ssa.

Musiikin opetus

Musiikin instrumenttien ja laulun opiskelu toteutetaan pääosin yksilöopetuksena. Opiskelu voi olla harrastus- tai tutkintotavoitteista opiskelijoiden toiveen mukaan. Opiskelu soveltuu niin aikuisille kuin lapsille. Ainoastaan laulun opiskelussa alaikäraja on 16 vuotta. Pääsykokeita ei ole. Musiikin teoriaa, säveltapailua ja musiikkitietoa voi opiskella tutkintotavoitteisesti opiston omissa tai Siilinjärven musiikkiopiston ryhmissä. Eritasoiset, -tyyliset ja eri-ikäisille suunnatut kuorot tarjoavat hyvän mahdollisuuden yhteismusisointiin.