Tiedoilla ja taidoilla iloa elämään!

Ajankohtaista

KONSERTTEJA
simppa_netti-01-01.jpg

OPISTO TALVILOMALLA

Kansalaisopisto on talvilomalla viikon 10 eli 4.-10.3.

TEATTERIRETKI IISALMEEN 13.4.

Opistolaiskunta järjestää teatteriretken Iisalmeen. Lisätiedot löydät täältä.

UUTISIA KANSALAISOPISTOLTA

Kansalaisopisto aloittaa lukuvuoden 2019-2020 suunnittelun aiemmin kuin ennen, koska aiomme aloittaa ilmoittautumisten vastaanoton samana päivänä kuin Kuopion kansalaisopisto eli ma 20.5. klo 9.30. Opinto-oppaatkin painamme tällä kertaa jo ennen kesälomia ja aiomme jaella ne kotitalouksille ennen juhannusta. Juuri nyt on hyvä mahdollisuus esittää kurssitoiveita tulevalle kaudelle. Alla aiheesta lisää.

LUENTO- JA KURSSITOIVEITA LUKUVUODELLE 2019-2020

Opistomme aloittaa kurssien ja luentojen suunnittelun jo maaliskuussa. Nyt on siksi sopiva ajankohta ehdottaa meille uusia luento- ja kurssi-ideoita. Anna ehdotuksesi sähköisellä lomakkeella klikkaamalla tästä. Toivomme vastauksia jo 13.3. mennessä, mutta linkki pidetään auki ainakin 30.3. asti.

KANSALAISOPISTON TOIMISTON UUSI SIJAINTI

Kansalaisopiston toimisto sijaitsee Innocumin S1-rakennuksessa 2. kerroksessa Harjamäessä os. Isoharjantie 6 A. Kansalaisopiston postiosoite ei ole muuttunut. Todistusten toimittaminen kansalaisopistolle ja laskujen maksu onnistuu myös edelleen kunnantalon neuvonnan kautta.

ILMOITTAUTUMISESTA JA KEVÄTLUKUKAUDESTA

Kansalaisopiston kevätkausi on alkamassa. Muistathan, että koko lukuvuoden pituisille kursseille ei ilmoittauduta kevätkaudelle uudelleen, vaan syksyllä tekemäsi ilmoittautuminen koskee automaattisesti koko lukuvuotta. Kevätkauden maksuton peruminen on päättynyt 30.11. 
Kaikille kursseille, joilla tilaa on, otetaan ilmoittautumisia vastaan koko ajan www.opistopalvelut.fi/siilinjarvi/index.asp tai puhelimitse p. 017 401 377 ma-to klo 10-14.30.

SIILINJÄRVELLÄ SUOSITAAN TUOKSUTTOMUUTTA

Muistathan, että tuoksuyliherkkyyttä esiintyy yhä useammalla. Tuoksuyliherkkiä on myös kansalaisopiston opiskelijoissa ja opettajissa. Jokainen voi omalla toiminnallaan osoittaa huomaavaisuutta tuoksuyliherkille välttämällä voimakkaiden haju- ja partavesien, hajustetun kosmetiikan sekä hiusten viimeistelyaineiden käyttämistä opintoryhmissä ollessaan. Myös tuoksuttomia pesuaineita kannattaa suosia.

Tervetuloa opiskelemaan ja harrastamaan!