Tiedoilla ja taidoilla iloa elämään!

Ajankohtaista

KANSALAISOPISTON TOIMISTON UUSI SIJAINTI

Kansalaisopiston toimisto sijaitsee Innocumin S1-rakennuksessa 2. kerroksessa Harjamäessä os. Isoharjantie 6 A. Kansalaisopiston postiosoite ei ole muuttunut. Todistusten toimittaminen kansalaisopistolle ja laskujen maksu onnistuu myös edelleen kunnantalon neuvonnan kautta.

ILMOITTAUTUMISESTA JA KEVÄTLUKUKAUDESTA

Kansalaisopiston kevätkausi on alkamassa. Muistathan, että koko lukuvuoden pituisille kursseille ei ilmoittauduta kevätkaudelle uudelleen, vaan syksyllä tekemäsi ilmoittautuminen koskee automaattisesti koko lukuvuotta. Kevätkauden maksuton peruminen on päättynyt 30.11. 

Kaikille kursseille, joilla tilaa on, otetaan ilmoittautumisia vastaan koko ajan www.opistopalvelut.fi/siilinjarvi/index.asp tai puhelimitse p. 017 401 377 ma-to klo 10-14.30.

KEVÄÄN MATKA SUUNTAUTUU SKOTLANTIIN

Kansalaisopisto ja sen opistolaiskunta järjestää keväällä matkan Skotlantiin 18.-24.5.2019. Lue lisää täältä.

SIILINJÄRVELLÄ SUOSITAAN TUOKSUTTOMUUTTA

Muistathan, että tuoksuyliherkkyyttä esiintyy yhä useammalla. Tuoksuyliherkkiä on myös kansalaisopiston opiskelijoissa ja opettajissa. Jokainen voi omalla toiminnallaan osoittaa huomaavaisuutta tuoksuyliherkille välttämällä voimakkaiden haju- ja partavesien, hajustetun kosmetiikan sekä hiusten viimeistelyaineiden käyttämistä opintoryhmissä ollessaan. Myös tuoksuttomia pesuaineita kannattaa suosia.

Tervetuloa opiskelemaan ja harrastamaan!