Tiedoilla ja taidoilla iloa elämään!

Ajankohtaista

IMG_20171126.jpgILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE ON KOKO AJAN MAHDOLLISTA
Etkö ehtinyt syyskaudella mukaan ryhmään? Tule mukaan tammikuussa. Siilinjärven kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua koko ajan joko netissä www.opistopalvelut.fi/siilinjarvi/index.asp tai puhelimitse p. 017 401 377 ma-to klo 10-14.30.

ETKö PYSTY JATKAMAAN KURSSILLA KEVÄÄLLÄ?
Haluamme muistuttaa, että ilmoittautuminen syksyllä koko lukuvuoden kursseille koskee sekä syys- että kevätkautta. Jos opiskelija ei jatka kurssilla kevätkaudella, kurssipaikka on erikseen peruttava 30.11. mennessä joko kansalaisopisto@siilinjarvi.fi, puhelimitse tai netissä ilmoittautumissivulla.

LÄHDE KESÄLLÄ KULTTUURIMATKALLE LOUNAIS-SAKSAAN
Kansalaisopisto ja opistolaiskunta järjestävät ensi kesänä 25.6.-1.7.2018 matkan Lounais-Saksaan. Katso matkan tarkemmat tiedot opistolaiskunnan sivulta.

SIILINJÄRVELLÄ SUOSITAAN TUOKSUTTOMUUTTA
Tuoksuyliherkkyyttä esiintyy yhä useammalla. Tuoksuyliherkkiä on myös kansalaisopiston opiskelijoissa ja opettajissa. Jokainen voi omalla toiminnallaan osoittaa huomaavaisuutta tuoksuyliherkille välttämällä voimakkaiden haju- ja partavesien, hajustetun kosmetiikan sekä hiusten viimeistelyaineiden käyttämistä opintoryhmissä ollessaan. Myös tuoksuttomia pesuaineita kannattaa suosia.