Tiedoilla ja taidoilla iloa elämään!

Ajankohtaista

KANSALAISOPISTON TOIMISTON UUSI SIJAINTI

Kansalaisopiston rehtorin toimisto sijaitsee 3.10.2018 alkaen Innocumin S1-rakennuksessa 2. kerroksessa Harjamäessä os. Isoharjantie 6 A. Kansalaisopiston toimistosihteeri on muuttanut tiloihin jo aiemmin. Kansalaisopiston postiosoite ei muutu. Todistusten toimittaminen kansalaisopistolle ja laskujen maksu onnistuu myös edelleen kunnantalon neuvonnan kautta.

ILMOITTAUTUMISESTA JA KEVÄTLUKUKAUDESTA

Kansalaisopiston syyskausi lähenee loppuaan. Muistathan, että koko lukuvuoden pituisille kursseille ei ilmoittauduta kevätkaudelle uudelleen, vaan syksyllä tekemäsi ilmoittautuminen koskee automaattisesti koko lukuvuotta. Mikäli et jostakin syystä pysty jatkamaan kurssilla enää keväällä, voit perua kevätkauden maksutta 30.11. asti joko sähköpostilla kansalaisopisto@siilinjarvi.fi tai 017401377 ma-to klo 10-14.30.
Kaikille kursseille, joilla tilaa on, otetaan ilmoittautumisia vastaan www.opistopalvelut.fi/siilinjarvi/index.asp tai puhelimitse p. 017 401 377 ma-to klo 10-14.30. Jos olet tulossa koko lukuvuden kurssille vasta kevätkaudeksi, ilmoittaudu sille vasta 1.12. jälkeen.

TAPAHTUMIA

To 22.11. klo 9-18 Julkulantie 2:n ja 4:n toimitilojen (avoin päiväkoti Anselmi, nuorisotalo Semppis, kansalaisopiston taide- ja taito) viralliset avajaiset ja avoimet ovet. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Ma 3.12. klo 18 Taiteen perusopetuksen soittajien ja laulajien konsertti, Siilinjärven kirkko
musiikkijuliste_joulu-01.jpg

Ke 12.12. klo 18 Seurakuntatalo, Enkelikello - joulukonsertti, Sekaset

sekaset_joulu_18.jpg

KEVÄÄN MATKA SUUNTAUTUU SKOTLANTIIN

Kansalaisopisto ja sen opistolaiskunta järjestää keväällä matkan Skotlantiin 18.-24.5.2019. Lue lisää täältä.

SIILINJÄRVELLÄ SUOSITAAN TUOKSUTTOMUUTTA

Muistathan, että tuoksuyliherkkyyttä esiintyy yhä useammalla. Tuoksuyliherkkiä on myös kansalaisopiston opiskelijoissa ja opettajissa. Jokainen voi omalla toiminnallaan osoittaa huomaavaisuutta tuoksuyliherkille välttämällä voimakkaiden haju- ja partavesien, hajustetun kosmetiikan sekä hiusten viimeistelyaineiden käyttämistä opintoryhmissä ollessaan. Myös tuoksuttomia pesuaineita kannattaa suosia.

Tervetuloa opiskelemaan ja harrastamaan!