Tiedoilla ja taidoilla iloa elämään!

Ajankohtaista

KANSALAISOPISTON TOIMISTON UUSI SIJAINTI

Kansalaisopiston rehtorin toimisto sijaitsee 3.10.2018 alkaen Innocumin S1-rakennuksessa 2. kerroksessa Harjamäessä os. Isoharjantie 6 A. Kansalaisopiston toimistosihteeri on muuttanut tiloihin jo aiemmin. Kansalaisopiston postiosoite ei muutu. Todistusten toimittaminen kansalaisopistolle ja laskujen maksu onnistuu myös edelleen kunnantalon neuvonnan kautta.

KANSALAISOPISTO SYYSLOMALLA

Kansalaisopisto on syyslomalla 15.-21.10.2018. Myös toimiston asiakaspalvelu on suljettu.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2018-2019 KURSSEILLE

Siilinjärven kansalaisopiston lukuvuoden 2018-2019 pitkät kurssit ovat käynnistyneet. Kaikille kursseille, joilla tilaa on, otetaan edelleen ilmoittautumisia vastaan www.opistopalvelut.fi/siilinjarvi/index.asp tai puhelimitse p. 017 401 377 ma-to klo 10-14.30.
Huomioithan ilmoittautumisessa, että koko lukuvuoden kestävillä kursseilla ilmoittautumisesi koskee automaattisesti koko lukuvuotta. Kannattaa lukea huolellisesti myös kurssin perumisohjeet, sillä jokaisella kansalaisopistolla ohjeistus on omanlaisensa.
Kurssin ajankohta kannattaa laittaa heti muistiin kalenteriin, sillä kurssin käynnistymisestä ei pääsääntöisesti erikseen ilmoiteta. Lähinnä vain kursseja koskevista muutoksista ja varasijapaikoilta kurssille pääsystä ilmoitetaan. Ensisijainen yhteystapamme on nykyisin sähköposti ja vain kiireellisissä ilmoituksissa käytämme tekstiviestipalvelua.

OPINTO-OPAS 2018-2019

Uusi opinto-opas on nyt julkaistu pdf-version lisäksi myös selattavana versiona. Oikeassa reunassa olevista oppaista ylempi on selailtava. Oppaan sisällysluetteosta voit suoraan klikata itsesi haluamasi opetusaineen sivulle.
Painettuna opinto-opas on jaettu Siilinjärvellä joka talouteen ajalla 4.-8.8. mainospostin mukana. Mikäli et tuolloin opasta saanut, voit ottaa yhteyttä: www.suoralahetys.fi/jakelupalaute tai 017 264 7800.

SIILINJÄRVELLÄ SUOSITAAN TUOKSUTTOMUUTTA

Muistathan, että tuoksuyliherkkyyttä esiintyy yhä useammalla. Tuoksuyliherkkiä on myös kansalaisopiston opiskelijoissa ja opettajissa. Jokainen voi omalla toiminnallaan osoittaa huomaavaisuutta tuoksuyliherkille välttämällä voimakkaiden haju- ja partavesien, hajustetun kosmetiikan sekä hiusten viimeistelyaineiden käyttämistä opintoryhmissä ollessaan. Myös tuoksuttomia pesuaineita kannattaa suosia.

Tervetuloa opiskelemaan ja harrastamaan!