Outokummun lukio

Ajankohtaista

MIKSI HAKISIN OUTOKUMMUN LUKIOON?

MIKSI HAKISIN OUTOKUMMUN LUKIOON?

 

Siihen on monta hyvää syytä!

Outokummun lukio tarjoaa opiskelijoilleen täydelliset kurssimuotoisen lukion valintamahdollisuudet, jolloin voit itse suunnitella ja vaikuttaa opintoihisi. Koulu tukee stipendin muodossa aloittavien opiskelijoiden kannettavan tietokoneen hankintaa 300 €:lla

Lukion aloittaville on tarjolla kertauskurssit matematiikassa, ruotsissa ja englannissa, joissa kerrataan peruskoulun keskeiset asiat ja siten helpotetaan opintojen aloittamista. Valinnaisina kielinä on tarjolla lukuvuodelle 2018-2019 saksa, ranska ja venäjä. Espanjan aloittamisen mahdollisuus on vielä avoinna.

Outokummun lukiossa voit myös osallistua kansainväliseen toimintaan Schöningenin (Saksa) ja Opalenican (Puola) yhteistyökoulujen kanssa. Erityisesti matematiikan ja fysiikan opiskelijoilla on mahdollisuus myös osallistua tiedeleirikouluun Cern´in ydintutkimuskeskuksessa Sveitsissä. Opiskelijat joutuvat aina kustantamaan osan matkakuluista itse.

Pienet opetusryhmät takaavat sen, että opettajalla on oikeasti aikaa ohjata opintojasi.

Myös opetuksen erityisjärjestelyt ja erityisopettajan tuki ovat mahdollisia.

Voit halutessasi suorittaa joko yksittäisiä ammatillisia opintoja tai ns. kolmoistutkinnon, jolloin saat lukion päättötodistuksen, ylioppilastodistuksen sekä ammatillisen todistuksen.

Koulun oppilaskunta toimii aktiivisesti ja ajaa oppilaiden etuja.

Ota yhteyttä ja kysy reilusti lisää tietoja!

Juhani

opinto-ohjaaja

juhani.rasanen@outokummunkaupunki.fi

044 7559 277