Kemikaalivaraston hoito

Kemikaalivarastojen vastuuhenkilöiden koulutushanke

Viikin normaalikoulu sai Opetushallitukselta 29.500 € kemikaalivarastojen hoitajien koulutushankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on avustuksen avulla toteuttaa "kiertue" 10 paikkakunnalla. Kouluttajina toimivat Jenna Salmijärvi ja Ari Myllyviita. Koulutustilaisuudet järjestetään ensi syksyn ja vuoden 2019 kevään aikana. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä paikallisten MAOL-kerhojen ja kemian opettaja -aktiivien kanssa. Hankkeen ajankohtaista viestintää voi seurata blogista: http://opettajankoulutus.fi/kemikaalivarasto/ 

Tilaisuudet järjestetään (alustavan! suunnitelman mukaan) seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Turku, Tampere, Pori, Oulu, Seinäjoki, Jyväskylä, Joensuu, Kuopio, Mikkeli, Lahti. Tämä varmasti muuttuu, kun tilaisuuksia konkreettisesti lähdetään suunnittelemaan ja toteuttamaan. 

Yhteystiedot:
Ari Myllyviita, puh. 050 3199411
sähköposti: ari.myllyviita@viikinnormaalikoulu.fi 

131274_OPH_hankelogo.jpg

Aiemmat koulutukset

Viikki_logo.jpg
Tämä aineisto on koottu Helsingin yliopiston Viikin normaalikoululla pidetyn Kemikaalivarasto -koulutuksen perusteella. Päivitetty versio on Tampereella marraskuussa 2017 pidetyn koulutuksen aineisto.
Koulutuksen diasarja (Jenna Salmijärvi ja Ari Myllyviita) - marraskuu 2017
Kemikaalivarasto_koulutus_marraskuu17_Tre.pdf