Pro Lukion seminaari Helsingin Paasitornissa 5.-6.11.2020

Kutsu: Pro Lukio ry:n lukioseminaari Paasitornissa Helsingissä 5.-6.11.2020
 
Tervetuloa Pro Lukio ry:n lukioseminaariin Helsinkiin! Otamme seminaarin järjestelyissä tarkoin huomioon terveysviranomaisten voimassa olevat määräykset ja hygieniasuositukset. Olemme rajanneet seminaarin osallistujamäärän 150 henkilöön, koska näin voimme varmistaa seminaarillemme turvalliset puitteet. Rajatun osallistujamäärän takia jokaisesta lukiosta voi seminaariin osallistua enintään kaksi henkilöä. 
 
Ohjelma on erittäin ajankohtainen ja kiinnostava. Opetusministeri Li Andersson avaa seminaarin. Seminaarin teemoja ovat mm. korona-ajan vaikutukset työelämään, opiskeluun ja ilmastotoimiin, korkeakoulujen opiskelijavalintauudistus ja oppivelvollisuuden laajennus. Lisäksi aikaa on varattu konkreettisten lukioväkeä kiinnostavien kysymysten pohdintaan pienemmissä ryhmissä.
 
Ohjelma, ilmoittautumisohjeet ja ilmoittautumislinkki löytyvät liitteestä. Voit ilmoittautua suoraan myös tästä linkistä: Jos koronatilanteen muutos estää seminaarin järjestämisen, tiedotamme asiasta tietenkin viipymättä.  
 
Tervetuloa seminaariin
 
Pro Lukio ry:n hallitus

Liitteet:

Lukioseminaari.pdf

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentin