AnswerGarden

"vastauksien piha"

Linkki sovellukseen

AnswerGardenilla voi virittää oppilaita seuraavaan aiheeseen kyselemällä ennakkotietoja tai kerrata jo tuttuja asioita, kuulustella läksyä.

answergarden.jpg

Sovellus on ilmainen, eikä vaadi rekisteröitymistä, mutta salasana on syytä keksiä (ja pyytää lähettämään omaan sähköpostiin muistutuksen sivusta) mikäli haluaa muokata lopputulosta, esim. poistaa ei toivottuja vastauksia. Eli opettaja luo vastausten pihan ja jakaa linkin oppilaille, jotka voivat koostaa seinälle vastauksia.

Asetuksissa voi valita käyttömoodiksi 4 erilaista, joista kätevimmät ovat 'brainstorm' jolloin kukin saa kirjoittaa niin monta vastausta kuin haluaa ja saman voi vastata monta kertaa sekä moodi 'classroom' jossa voi vastata monta kertaa mutta sama vastaus vain kerran.

Valmiin tuotoksen pystyy viemään moniin eri yhteisöpalveluihin, Wordpress:iin, Wordle:een tai Tagxedo:on, exporttaamaan jopa QR-koodina ja tietenkin upottamaan.

KÄYTTÖESIMERKKI:

oppilailla on 3 min aikaa kirjoittaa läksynä olleet sanat -opettaja näkee mitkä sanat ovat jääneet parhaimmin mieleen, kun moodiksi on valittu 'brainstorm'

- Yrken (ammatit)

- adjektiiveja saksaksi:

Answergarden adjektiivit ystävästä.jpg