Vanhempainyhdistys

Kiiminkijoen koulun vanhempainyhdistys, KiVa ry

Vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa sekä tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksessä luoda lapsille hyvä oppimis- ja kasvuympäristö. Lisäksi yhdistys tuo esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä ja toimii oppilaiden vanhempien yhteistyöelimenä.

Kiiminkijoen koulun vanhempainyhdistys ry:tä kutsutaan tuttavallisemmin nimellä KiVa.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja on avointa kaikille vanhemmille. Me kivalaiset olemme mukana mm. järjestämässä koulun oppilaille kevät- ja syystempauksia yhdessä luokkaretkirahastoa kartuttavien luokkien kanssa. Keräämme varoja myös järjestämällä kahvituksia koulun tilaisuuksissa sekä arpajaisilla paikallisissa tapahtumissa.

Kerätyt varat ohjataan Kiiminkijoen koulun oppilaiden hyväksi. Hankimme koululle mm. musiikki-, liikunta-, kuvaamataito- ja käsityötunneilla tarvittavaa välineistöä. Teemme yhteistyötä opettajien kanssa saadaksemme tiedon mitä kulloinkin tarvitaan.

Toimintamme kehittämiseksi otamme mielellämme vastaan uusia ideoita sekä vanhemmilta että opettajilta.

Ja tervetuloa mukaan toimintaan!
  • Puheenjohtaja Anne Alasirniö-Stoddart, anne.alasirnio(at)gmail.com
  • Varapuheenjohtaja Tarja Hakkarainen
  • Sihteeri Johanna Collan, johanna.collan(at)gmail.com
  • Rahastonhoitaja Kirsi Jylkäs
  • Yhteysopettaja Titta Tiri-Luukkonen
Mukana on lukuisa joukko vanhempia, joiden lapset ovat Kiiminkijoen koulun eri luokka-asteilla.

Toimimme lastemme hyväksi.

Vanhempainyhdistys järjestää edelleen Kevät- ja Syystempauksen yhdessä luokkaretkirahastoaan kartoittavien luokkien kanssa. Tempaukset ovat lasten keskuudessa erittäin suosittuja tapahtumia. Tempauksissa on eri pisteitä järjestävien luokkien kekseliäisyydestä riippuen ollut lämytutka, kasvomaalausta, kammokuja, onnenpyörä yms. Vanhempainyhdistys on mukana mm. karkinmyyntipisteellä, kahviossa, arpojen myynnissä ja jakamassa mehua joka on lapsille aina ilmaista, jotta nestehukka ei pääse yllättämään.

Tempausten lisäksi osallistumme mm. koulun hyvinvointiviikkojen järjestämiseen sekä muihin koulun sisäisiin tapahtumiin ja olemme silloin tällöin mukana paikallisissa tapahtumissa myös koulun ulkopuolella.

Kerätyt varat ohjataan oppilaiden hyväksi. Olemme tehneet koululle lahjoituksia mm. musiikkisoittimia, kuulokkeita, liikuntavälineitä... Teemme hankinnat yhteistyössä koulun henkilökunnan kanssa, jotta tiedämme todelliset tarpeet. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja on avointa kaikille vanhemmille.

Toiminnassamme on mukana aktiivinen joukko eri luokka-asteiden vanhempia, joista suuri osa naisia, mutta onpa mukaan uskaltaunut muutama mieskin.

Iloinen ja rento kivalaisten joukko ottaa uudet vanhemmatkin ilolla mukaan toimintaan - olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!