Uuden tunnuksen rekisteröinti

1. Mene osoitteeseen https://peda.net/:register
  2. Valitse kuvakkeista, onko uuden käyttäjätunnuksen haltija yli vai alle 13-vuotias ja napauta kuvaketta.
  3. Kirjoita sivulle avautuvaan laatikkoon sähköpostiosoitteesi. Alle 13-vuotiaan tunnukseen voidaan kirjoittaa vanhemman sähköpostiosoite, jos oppilaalla ei ole omaa sähköpostia. HUOM! Voit rekisteröityä palveluun myös käyttämällä sivulla olevaa ulkoista palvelua klikkaamalla haluamasi palvelun kuvaketta.
  4. Mikäli et käytä ulkoista palvelua, napauta Lähetä rekisteröinti -painiketta.
  5. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, joka sisältää kertakäyttöisen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Kirjaudu palveluun kyseisillä tunnuksilla sivulla https://peda.net/:login. Mikäli et ole saanut viestiä, tarkista roskapostikansiosi.
  6. Lue ja hyväksy Peda.net-palvelun käyttöehdot.
  7. Hyväksyttyäsi käyttöehdot anna avautuvalla lomakkeella tilillesi uusi käyttäjätunnus ja salasana sekä lisää muut tunnukseen asetettavat tiedot. Klikkaa lopuksi aktivoi käyttäjätunnus.
  8. Nyt tilisi on valmis käytettäväksi.