Rekisteröityminen Peda.net-palveluun

Uuden tunnuksen rekisteröinti

1. Mene osoitteeseen https://peda.net/:register
  2. Valitse kuvakkeista haluamasi käyttäjätunnus ja napauta kuvaa.
  3. Kirjoita sivulle avautuvaan laatikkoon sähköpostiosoitteesi. Alle 13-vuotiaan tunnukseen voidaan kirjoittaa vanhemman sähköpostiosoite, jos oppilaalla ei ole omaa sähköpostia. HUOM! Voit rekisteröityä palveluun myös käyttämällä sivulla olevaa ulkoista palvelua klikkaamalla ko. palvelun kuvaketta
  4. Mikäli et käytä ulkoista palvelua, napauta Lähetä rekisteröinti -painiketta.
  5. Saat sähköpostiviestin antamaasi osoitteeseen, joka sisältää kertakäyttöisen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Kirjaudu palveluun kyseisillä tunnuksilla sivulla https://peda.net/:login
  6. Kirjauduttuasi onnistuneesti palveluun voit klikata yläpalkista kohtaa "aktivoimaton tunnus" ja lukea & hyväksyä käyttöehdot.
  7. Kun käyttöehdot on hyväksytty, täytät tunnuksesi käyttäjätunnus, salasana sekä muut tunnukseen asetettavat tiedot ja klikkaat aktivoi tunnus.