Kirjautuminen Peda.net-palveluun

Mene osoitteeseen Peda.net

Klikkaa oikealta ylhäältä "Sisäänkirjautuminen".

Syötä avautuvalle sivulle käyttäjätunnus ja salasana.

Mikäli olet kirjautumassa omalla laitteellasi, kannattaa sinun laittaa täppä päälle kohtaan "Pysy sisäänkirjautuneena". Tällöin sinulla on jatkossa Peda.net auki laitteessasi koko ajan eikä sinun tarvitse kirjautua uudelleen palveluun joka kerta ottaessasi sen käyttöön.

💡 Vinkki!
Kirjauduttuasi sisään Peda.netiin ja mentyäsi luokkasi/ryhmäsi sivulle kannattaa sinun asettaa kyseinen sivu kirjanmerkiksi koneellesi. Näin löydät jatkossa käyttämäsi sivun mahdollismman nopeasti ja helposti.

Kirjanmerkkien hallinta tapahtuu selaimesi yläpalkista kohdasta "kirjanmerkit".

HUOM!
Älä käytä pitkäkestoista istuntoa, mikäli sinulla ei ole käytössä henkilökohtaista laitetta, jossa on sinun asettamasi salasana.