Peda.net-tunnuksen poistaminen

Näin poistat Peda.net-tunnuksen:

Peda.net-tunnukset voit tarvittaessa poistaa oman profiilisi asetuksista.

1. Kirjaudu tunnuksillasi sisään Peda.netiin.

2. Klikkaa oikeasta ylänurkasta omaa nimeäsi.

3. Klikkaa OmaTilasi vasemmasta navigointipalkista kohtaa "Omat tiedot ja asetukset". Jos vasemmassa reunassa ei näy navigointipalkkia, saat sen auki klikkaamalla vasemmasta ylänurkasta kolmea päällekkäin olevaa viivaa.

4. Vieritä sivua alaspäin kohtaan "Käyttäjätunnus ja salasana" ja klikkaa sen alta painiketta "Poista tunnus".

5. Seuraavaksi Peda.net pyytää vahvistamaan Peda.net-tunnuksen poistamisen. Jos olet varma, että haluat poistaa Peda.net-tunnuksen, syötä sivulla annettu vahvistusnumero sille tarkoitettuun kenttään ja paina "Poista tunnus pysyvästi". Huomaa, että tunnuksesi poistuvat välittömästi, etkä pysty tämän jälkeen enää kirjautumaan Peda.netiin.

Jos tunnuksen poistamisessa ilmenee ongelmia, ota yhteys info@peda.net.