O365-tunnuksen liittäminen, jos organisaatio vaatii ylläpitäjän hyväksynnän liitokselle

Ylläpitäjän hyväksynnän pyytäminen

Organisaation ylläpitäjän täytyy käydä hyväksymässä tunnusten linkittäminen Peda.net-palveluun osoitteessa https://login.windows.net/common/oauth2/authorize?response_type=code&resource=https%3A%2F%2Fgraph.windows.net&client_id=fee76137-a1d9-4545-bf6d-7214e14d7017&redirect_uri=https%3A%2F%2Fpeda.net%2F%3Aloginwindowsazure&prompt=admin_consent

Luvan antaminen ei anna Peda.net-palvelulle mahdollisuutta hakea käyttäjien kaikkia tietoja tai käsitellä heidän tiedostojaan. Peda.net noutaa O365-palvelusta vain pysyvän yksilöivän tunnisteen sekä etu- ja sukunimen.