Voimavaroja arkeen ja työhön (nettikurssi)

3203016 Voimavaroja arkeen ja työhön (nettikurssi)

Kurssiin liittyvä yleisluento pidetään Mikkelin yliopistokeskuksen auditoriossa osoitteessa Lönnrotinkatu 5 tiistaina 8. marraskuuta 2016 klo 17.30-19.00. Nettikurssin suorittaminen ei edellytä yleisluennolle osallistumista.

Yleisluento siitä, kuinka vaalia omia voimavaroja ja löytää lisää energiaa haasteellisten aikojen ylittämiseen. Teemaan liittyvällä nettikurssilla paneudutaan omien vahvuuksien ja voimavarojen tunnistamiseen ja hyödyntämiseen sekä itsensäjohtamisen taitoihin. Kurssi, jonka avulla löydetään lisää aikaa oleelliseen ja energiaa arjen aherrukseen. Itsensä johtamisen taidoilla luomme pohjaa omalle hyvinvoinnille sekä omien tavoitteiden saavuttamiselle. Kurssi sinulle, joka haluat oppia toimimaan arvojasi ja voimavarojasi kunnioittaen! Yleisluento on maksuton ja kaikille avoin ja sille voi osallistua ilman ilmoittautumista. Nettikurssille ilmoittaudutaan kurssinumerolla. Kurssin hinta on 28 euroa. Nettikurssin voi suorittaa, vaikka ei osallistuisikaan yleisluennolle. Tälle kurssille voi jo ilmoittautua. Mikkelin kansalaisopiston nettikursseilla opiskellaan Pedanet-oppimisympäristössä ajasta ja paikasta riippumatta opettajan yksilöllisessä ohjauksessa. Opiskeluohjeet annetaan ilmoittautuneille erikseen.

Uusille kursseille ilmoittautuminen alkaa ti 23.8. klo 10.00. Pääset ilmoittautumaan Mikkelin kansalaisopiston kursseille tästä linkistä.