Mäntän lukio

Tervetuloa Mäntän lukion kotisivulle!

Tervetuloa Mäntän lukion kotisivulle!

Mäntän lukio on Mänttä-Vilppulan ja lähialueiden nuorten opiskelupaikka, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Lukio sijaitsee keskellä kaupunkia. Voit yhdistää lukion opinto-ohjelmaasi myös mm. Mäntän seudun koulutuskeskuksen, Autere-opiston ja Merikanto-opiston opintoja sekä saada valmennusta huippu-urheiluakatemiassa. Lukio toimii aktiivisesti yhteistyössä Mäntän kuvataideviikkojen sekä Serlachius-museoiden kanssa. Mäntän lukiossa on tarjolla vuosittain yli 200 kurssia, joista valitset vähintään 75 omaan opetusohjelmaasi lukion aikana. Koulumme mahdollistaa myös kansainväliset projektit, mm. Alankomaa– projekti ja opintoretket kotimaassa. Lukio tarjoaa opiskelijoille myös kannettavan tietokoneen 50€:n omavastuulla.

Mäntän lukio on kouluyhteisö, jossa opetuksen hyvä taso ja positiivinen ilmapiiri mahdollistavat joustavan ja tehokkaan oppimisen. Koulussamme toimii myös aktiivinen opiskelijakunta ja opiskelijatutorit!


 

ylioppilaat (2).JPG

Lukiolla tapahtuu

1. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta

 

keskiviikkona 23.10.2019  klo 17.30 Mäntän lukion kirjastossa

(Koskelankatu 3, 2. kerros)

 

  • Kahvitarjoilu
  • Rehtorin puheenvuoro
  • Opinto-ohjaajan puheenvuoro
  • Opiskelijoiden puheenvuoro
  • Terveydenhoitajan puheenvuoro

 

  • Yhteisen osuuden jälkeen kokoontuminen ryhmänohjaajien luokissa seuraavasti:

 19a SUL Marjo Berg

 19b USL Timo pelto-Piri

Kaikki opettajat ovat tilaisuudessa tavattavissa. Jos haluatte keskustella jonkun opettajan kanssa, ilmoittakaa siitä wilma-viestillä kyseiselle opettajalle.

 

Tervetuloa!   

Opettajakunta