Terveydenhoitaja

Henkilökunta ja ohjeita 2019-20

Annika Päivinen (luokat 1-5)
- Tavoitettavisssa koululla pääsääntöisesti maanantaisin ja perjantaisin (Muutoksista tiedote oppilaille huoneen ovessa).
- Yhteyttä voi ottaa wilman kautta tai puh. 013 330 5169
- Vastaanotto luokassa K44 ( kuvaamataidon luokan käytävällä)

Anu Kontkanen (luokat 6-9)
- Tavoitettavissa koululla pääsääntöisesti maanantaista torstaihin, poissa perjantaisin. ( Muutoksista tiedote oppilaille huoneen ovessa)
- Yhteyttä voi ottaa wilman kautta tai puh. 013 330 5131
- Vastaanotto alakoulun puolella, yläkerrassa.

Koululääkäri Marjatta Kitunen.
Koululääkärin tehtäviin kuuluvat ikäkausi tarkastukset ( luokilla 1. 5. ja 8 ), ryhtivirhe arviot sekä murrosiän kehitysviive selvittelyt ja ADHD/ADD asiat. ADHD/ADD vuosikontrolli ajat varataan kouluterveydenhoitajan kautta. Sairaanhoidolliset asiat tulee hoitaa terveysaseman kautta. Lääkärin vastaanotto on luokassa 44 ( kuvaamataidon luokan käytävällä).

Vapaa vastaanotto aika on klo 12-12.30, jolloin oppilaat voivat käydä ilman ajanvarausta terveydenhoitajan luona.

Yleistiedote terveystarkastuksista

Tulevat 1- ja 7-luokkalaiset tarkastetaan Liperin koulululla kesäaikana. Tästä tiedotetaan hyvissä ajoin ennen kesää huoltajia esikoulun tai koulun kautta. Kuudennen luokan oppilaat täyttävät keväällä valmiiksi terveyskyselyt, joiden pohjalta tarkatus tehdään ja perhe varaa itse netin kautta ajan tarkastukseen.

Syyslukukaudella pyritään tarkastamaan luokkien 5, 6 ja 8 oppilaat, mahdollisisesti myös 2-3 -luokkalaisia.
Kevätlukukaudella jatkuu 2-3 -luokkien tarkastukset ja niiden lisäksi 4- ja 9 -luokat. Suunnitelma elää sitä mukaa, kuinka edellisen vuoden tarkastukset ovat toteutuneet. Huoltajia tiedoteaan Wilman kautta ja monesti myös paperiversiolla noin viiikkoa ennen tarkastuksen alkamista.

Terveisin terveydenhoitaja