Ylijoen koulun aamu- ja iltapäivätoiminta, APIP

Ylijoen koulun APIP-toimintaan otetaan eskareita sekä eka- ja tokaluokan oppilaita. Toimintapäivät ovat samat kuin koulun työpäivät eli lomien aikaan APIP ei ole toiminnassa.
Aamuhoito on järjestetty samassa rakennuksessa sijaitsevan ryhmiksen puolella. Iltapäivätoiminta alkaa klo:13.00. Heti iltapäivästä on varattu aikaa läksyjen teolle ja muulle rauhalliselle tekemiselle sekä lepäilylle. Vastuu läksyjen teosta on kuitenkin viimekädessä vanhemmilla.
Iltapäivän välipalaa nautitaan n. klo:13.40. Ne koululaiset jotka ovat koulussa myöhempään, jopa kolmeen asti, saavat kuitenkin välipalan tullessaan koulusta APIP:iin.
Välipalan jälkeen loppuaika iltapäivästä on varattu yhteiselle ohjatulle tekemiselle sekä myös vapaalle toiminnalle. Käytössä on lisäksi koulun jumppasali liikuntavälineineen aina silloin, kun se on vapaana. Ulkoilua on myös mahdollisimman paljon sään salliessa koulun pihamaalla. Kolmen aikoihin siirrytään ulkoilemaan ryhmiksen aidatulle leikkialueelle, josta vanhemmat noutavat lapset kotiin.

Viikkorytmi:
ma ja ti vapaampaa tekemistä iltapäivisin tai jatkamme edellisen viikon askarteluja yms.
ke askartelua
to musiikkia/näyttelemistä/pelitunti tms. touhuilua
pe vapaata leikkiä/liikuntaleikkiä. Tänä päivänä saa myös ottaa oman lelun mukaan


"Puuhaa, touhua, hyörinää,
jokainen hetki täynnä elämää.
Prinsessat ja prinssit linnoissaan,
ovat hekin tänään innoissaan !"
ylijoenkoulu(uus).jpg