Maaninkajärven koulu

Perheiden liikuntalauantait Kuopiossa 2018 - 2019

Hei,

Oletteko kuulleet koulullanne Perheiden Liikuntalauantait Kuopio 2018-2019 -hankkeesta (ESR), jossa toteutetaan lauantaisin kuopiolaisille perheille avoimia, ohjattuja ja maksuttomia liikuntatuokioita seurojen toimesta?

Toiminta sopii kaikenikäisille ja aikuiset liikkuvat Liikuntalauantaissa yhdessä lasten ja/tai nuorten kanssa. Kerroilla pääsee liikkumaan ja tutustumaan yhdeksään eri lajiin ja seuraan. Toimintaan voi osallistua vaikka kaikille kerroille tai kokeilla vain kerran. Kerroille ei ole ennakkoilmoittautumista, riittää, kun tulee paikalle.  Perheiden Liikuntalauantait Kuopio -hanke (ESR) tarjoaa kaikille kuopiolaisille perheille mahdollisuuden osallistua lauantaisin maksuttomiin ja seurojen ohjaamiin liikuntatuokioihin yhdeksässä eri lajissa. Toiminta jatkuu la 25.5. saakka ja kunkin kuukauden lauantait liikutaan yhden lajin parissa.

Toiminta sopii kaikenikäisille. Liikuntalauantaissa aikuiset liikkuvat yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Voit osallistua yhteen, useampaan tai vaikka kaikkiin Liikuntalauantai –kertoihin. Ei ennakkoilmoittautumista.

Marraskuun lajina on lentopallo Neulamäen koululla lauantaisin klo 10:00-11:30 Puijo Wolley Junioreiden ohjauksessa. Joulukuussa jatketaan koripalloillen Pohjantien koululla klo 10:00-11:30 Linkin ohjauksessa. Tutustu liikuntalauantaiden kalenteriin osoitteessa: https://www.pohjois-savonliikunta.fi/perheiden-liikuntalauantait/ tai seuraamalla sosiaalisessa mediassa @liikuntalauantait .

Hanna Holopainen ja Niina Markkanen Perheiden Liikuntalauantait –hanke Pohjois-Savon Liikunta ry hanna.holopainen@pohjois-savonliikunta.fi www.pohjois-savonliikunta.fi

LUKUVUODEN ALOITUS MAANINKAJÄRVEN KOULUSSA 13.8.2018


HYVÄÄ LUKUVUODEN ALKUA KAIKILLE MAANINKAJÄRVEN KOULUN OPPILAILLE! HYVÄÄ ALKUSYKSYÄ OPPILAIDEMME HUOLTAJILLE!


Koulukuljetukset hoitaa edelleen Kuljetus Partanen Pielavedeltä. Aikataulut ja reitit löytyvät alla olevasta tiedostosta, ensimmäiseen tiedostoon päivitetty myös ELY-keskuksen alaiset linja-autovuorot. Alaluokkien oppilaille laaditaan ensimmäisenä työpäivänä lukujärjestys kuljetusaikatauluineen.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan hyväksytyn päätöksen (30.3.2018 tai 29.6.2018) saaneiden oppilaiden ap/ip-kerho-ohjaajat ovat Anni Fröberg ja Anita Kuosmanen, puhelin 044 7488405.

Yläluokilla 8.- ja 9.-luokkalaisilla koulupäivät ovat aina klo 9 - 15. Uuden tuntijaon mukainen lyhyempi koulupäivä on 7.-luokkalaisilla torstaina klo 9 - 14 ja muina koulupäivinä koulua on klo 9 - 15.

Maaningan urheilutalo on täydellisessä peruskorjauksessa koko lukuvuoden 2018 - 2019, mikä aiheuttaa omat hankaluutensa opetussuunnitalman toteuttamiseen. Seuraavana lukuvuonna meillä on kuitenkin peruskorjatut, nykyaikaiset tilat myös koulun opetuskäyttöön.

KOULUKULJETUKSET PALUUAIKATAULUINEEN KLO YHDEKSÄÄN KOULUUN TULEVILLE OPPILAILLE

Kopio Kuljetusreitit ja aikataulut LUKUVUOSI2018-2019einimia120818.xlsx

KOULUKULJETUKSET KLO KYMMENEEN KOULUUN TULEVILLE OPPILAILLE

KoulukuljetuksetKLO10TULO2018_2019.xlsx