Navigation

Rekisteröityminen

Uuden tunnuksen rekisteröinti

1. Mene osoitteeseen https://peda.net/:register.
  2. Valitse kuvakkeista haluamasi käyttäjätunnus ja napauta kuvaa.kirjautuminen.JPG
  3. Kirjoita sivulle avautuvaan laatikkoon sähköpostiosoitteesi. Alle 15-vuotiaan tunnukseen kirjoitetaan vanhemman sähköpostiosoite.
  4. Napauta Lähetä rekisteröinti -painiketta.
  5. Avaa sähköpostistasi/pyydä huoltajaasi avaamaan viesti: Rekisteröitymistä koskeva sähköposti. Seuraa viestissä olevia ohjeita ja toimi niiden mukaan.
  6. Kun tunnuksen aktivointi on onnistunut, napauta Omat tiedot ja asetukset -kohtaa ja kirjoita sukunimesi ja etunimesi niille tarkoitettuihin kenttiin.
  7. Tunnuksen luomisen jälkeen voit yhdistää Peda.net-tunnuksesi Windows Live ID -, Google- tai Facebook-tunnukseesi. Voit tehdä sen kohdassa Omat tiedot ja asetukset > Ulkoiset todennuspalvelut > Muokkaa.

Rekisteröitymisohje kohta kohdalta -sivulta löydät saman ohjeen yksityiskohtaisemmin kuvattuna.