Kesä-jälkkäri

Tervetuloa Vaajakosken kesäjälkkäriin!

Toimintamme alkaa ma 4.6 klo 8.00.
Päivittäinen toiminta-aikamme on klo 8.00-16.00.auringonkukka-vasen-ala.png

Ensimmäisenä päivänä sinua ollaan vastassa Vaajakosken koulun aulassa, jossa ohjaaja ottaa sinut vastaan. Päivän aikana kertaamme sääntöjä, tutustumme ja opettelemme nimiä.

Kaikkea mukavaa on luvassa kuukauden aikana. Leikimme, pelaamme, ulkoilemme ja askartelemme teeman ja lasten toiveiden mukaan. Laitamme sähköpostia tiedotettavista asioista ja viikko-ohjelman voitte käydä lukemassa Vaajakosken koulun Pedanet sivuilta. Teemamme tänä vuonna on "Maailman ympäri 19:ssä päivässä".

12 päivää osallistuvat ilmoitelkaa edellisen viikon maanantaina seuraavan viikon läsnäolopäivät niin osaamme tilata ruokia ja välipaloja tarvittavan määrän. Ensimmäisen viikon läsnäolopäivät ilmoitelkaa heti kun ne tiedätte.

Pyrimme ulkoilemaan päivittäin. Lapset saavat omat kaappinsa, jonne on hyvä varata kelien mukaisia vaihtovaatteita mukaan. Tavarat voi säilyttää kaapissa koko kesäjälkkäri ajan.

Kesäjälkkärin puhelinnumero on 050 3381618

Laita tähän numeroon tekstiviestinä tai soittona AINA saman päivän tiedotusasiat. Nämä kuitataan aina, jotta tiedätte että viesti on tavoittanut ohjaajan.

Sähköpostiin kiireettömät asiat ja läsnäolopäivien ilmoitukset. Älä vastaa viestiketjuun vaan aloita aina uusi viesti sähköpostissa. Näin varmistamme, että teidän tärkeät viestit eivät häviä kaiken viestitulvan keskelle.

merja.tuukkanen@jkl.fi

Mukavaa ja lämmintä kesää odotellessa,

Kesäjälkkärin ohjaajat