Kesä-jälkkäri

vko 26

MA Australia

TI Iso-Britannia

KE Retki/uinti HUOM! JOS kelit sallii käymme uimarammalla, varaa siis uimatarvikkeet mukaan.

TO Toivepäivä

PE Home sweet home! Jos haluat, voit varata mukaasi oman kirjastokorttisi.

Tervetuloa Vaajakosken kesäjälkkäriin!

Toimintamme alkaa ma 4.6 klo 8.00.
Päivittäinen toiminta-aikamme on klo 8.00-16.00.auringonkukka-vasen-ala.png

Ensimmäisenä päivänä sinua ollaan vastassa Vaajakosken koulun aulassa, jossa ohjaaja ottaa sinut vastaan. Päivän aikana kertaamme sääntöjä, tutustumme ja opettelemme nimiä.

Kaikkea mukavaa on luvassa kuukauden aikana. Leikimme, pelaamme, ulkoilemme ja askartelemme teeman ja lasten toiveiden mukaan. Laitamme sähköpostia tiedotettavista asioista ja viikko-ohjelman voitte käydä lukemassa Vaajakosken koulun Pedanet sivuilta. Teemamme tänä vuonna on "Maailman ympäri 19:ssä päivässä".

12 päivää osallistuvat ilmoitelkaa edellisen viikon maanantaina seuraavan viikon läsnäolopäivät niin osaamme tilata ruokia ja välipaloja tarvittavan määrän. Ensimmäisen viikon läsnäolopäivät ilmoitelkaa heti kun ne tiedätte.

Pyrimme ulkoilemaan päivittäin. Lapset saavat omat kaappinsa, jonne on hyvä varata kelien mukaisia vaihtovaatteita mukaan. Tavarat voi säilyttää kaapissa koko kesäjälkkäri ajan.

Kesäjälkkärin puhelinnumero on 050 3381618

Laita tähän numeroon tekstiviestinä tai soittona AINA saman päivän tiedotusasiat. Nämä kuitataan aina, jotta tiedätte että viesti on tavoittanut ohjaajan.

Sähköpostiin kiireettömät asiat ja läsnäolopäivien ilmoitukset. Älä vastaa viestiketjuun vaan aloita aina uusi viesti sähköpostissa. Näin varmistamme, että teidän tärkeät viestit eivät häviä kaiken viestitulvan keskelle.

merja.tuukkanen@jkl.fi

Mukavaa ja lämmintä kesää odotellessa,

Kesäjälkkärin ohjaajat

Kesä-Jälkkäri 2018

Kesä-Jälkkäriin ilmoittautuminen 12.5.2018 mennessä

Jyskä-Vaajakoski alueella kesätoimintaa järjestää Jyväskylän kaupungin perusopetuspalvelut. Kesätoimintaa järjestetään Vaajakosken yhtenäiskoululla (Savonmäentie 4,40800 Vaajakoski). Kesä-Jälkkäri on tarkoitettu 1.-4.luokan oppilaille ja sitä järjestetään ajalla 4.6.–29.6.2018 klo 8.00–16.00. Ryhmän käynnistyminen edellyttää vähintään 10 lapsen ilmoittautumisen. 

Kesä-Jälkkärin päivittäiseen toimintaan sisältyy paljon ulkoilua ja liikuntaa. Lisäksi päivät sisältävät myös monenlaista muuta mukavaa toimintaa sekä lounaan ja välipalan. Toiminnan aikana lapset ovat vakuutettuja Jyväskylän kaupungin puolesta.

Kesä-Jälkkärin toimintamaksut:

  • Päivämaksu toiminnasta on 18 €/päivä.
  • 12 päivää kuukaudessa 180€
  • Mikäli lapsi osallistuu toimintaan jokaisena toimintapäivänä ko. aikana, on maksu 235 € (sisaralennus -20€) ja se sisältää kaiken edellä mainitun. 
 
minna.kaarina.jarvinen@jkl.fi
merja.tuukkanen@jkl.fi
Kesä-Jälkkärin vastuuohjaajat
p.050 338 1618


Lisätietoja
:
Kesä-Jälkkäriin voitte soittaa kesäkuun aikana puhelinnumeroon 050 338 1618
Mikäli tarvitsette lapsellenne kesätoimintaa, palauttakaa ohessa oleva vahvistuslomake lapsenne koululle/Jälkkärille täytettynä tai skannatkaa se osoitteeseen minna.kaarina.jarvinen@jkl.fi. Paikan varaus on sitova.


Vahvistus kesä 2018.doc