Koulun toimintaa

Spoofy

Spoofy on viihteellinen oppimispeli, joka tutustuttaa lapset (erityisesti eskarit, 1-2 luokkalaiset) kyberturvallisuuden sanastoihin ja ilmiöihin. Peli opettaa heitä muun muassa tunnistamaan netin vaaranpaikkoja ja neuvoo, kuinka vaaroilta voi välttyä. Pelaaja on arjen kybersankari, joka auttaa pulaan jääneitä tuttavia heidän kybermaailmaan sijoittuvissa pulmissaan.

Lisätietoa Spoofystä: https://www.spoofy.fi/

Opas vanhemmille: https://www.spoofy.fi/static/Vanhempien_opas_210x210mm_FINAL_2-4a5bd09c1744806d4a443df3415104cb.pdf

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta 2019-20 Vaajakosken yhtenäiskouluun!

 

Hyvä Vaajakosken yhtenäiskoulun väki: oppilaat, vanhemmat ja henkilökunta!

 

Uusi lukuvuosi 2019-20 on Vaajakosken yhtenäiskoulun hallinnossa muutosten vuosi. Toivotan uuden rehtorin Paula Huuskan tervetulleeksi johtamaan koulua, sillä jään eläkkeelle rehtorin tehtävästäni syksyllä 2019. Apulaisrehtori Jouni Aapajärvi työskentelee jatkossa toisaalla. Hänen tehtävänsä ottaa vastaan Johanna Jaakkola. Työniloa ja menestystä tehtävissänne teille molemmille!

 

Lukuvuonna 2019-20 jatketaan koulun toimintakulttuurin kehittämistä uuden rehtori, apulaisrehtoreiden ja opo, tiimivetäjä Kirsi Siukosen johdolla koulussa keskustellun sekä vanhemmilta ja oppilailta kootun palautteen pohjalta. Liikkuva koulu vakiintuu koulun toimintaan. Tätä työtä ohjaa ensi lukuvuonna luokanopettaja Antti Tilli tiimivetäjänä. Oppilashuollon, opetussuunnitelman, työhyvinvoinnin ja tapahtumien tiimit jatkavat työtään jo vakiintuneella tavalla.

 

Jyväskylä on julistanut kaikki työpaikkansa savuttomiksi. Koulut, lasten työpaikkoina ovat sitä aina olleetkin. Korostamme toiminnassamme terveitä elämäntapoja ja päihteettömyyttä. Kasvatustyössä Vaajakosken yhtenäiskoulussa edistämme turvallisuutta, vastuuta omasta työstä ja kaikkia kunnioittavaa vuorovaikutusta.

 

Vaajakosken yhtenäiskoulussa jatkaa hyvää yhteistyötä kotien, alueemme muiden koulujen sekä yritysten ja järjestöjen kanssa. Kiitänkin kumppaneitamme hyvästä edellisen lukuvuoden yhteistyöstä. Rohkaisen edelleen teitä vanhemmat ja huoltajat kääntymään kulun aikuisten puoleen lapsenne kouluasioissa sekä antamaan palautetta koulun toiminnasta edelleen. Hyvä yhteistyölinkki kodin ja koulun yhteistyössä on vanhempainyhdistys Sokkeli ry.

 

Toivotan teille kaikille hyvää kesää ja voimaannuttavaa lomaa. Toivotan myös onnea ja menestystä Vaajakosken yhtenäiskoulun oppilaille ja henkilökunnalle sekä vanhemmille ja hyvää kouluvuotta 2019-20 teille kaikille.

 

 

Kiitollisena ja iloisena seitsemän lukuvuoden yhteistyöstä

 

Seija Nykänen, Vaajakosken yhtenäiskoulun v. 2011-2019 rehtori