Tikkalan päiväkotikoulu

Kutsu ihmisoikeuspäivän viettoon

Ilmianna itsesi tai osaaja täällä!

ILMIANNA OSAAJA osoitteeseen: maija.sillanpaa@jkl.fi
tai ILMIANNA OSAAJA TÄLLÄ SIVULLA:
- KLIKKAA sivun oikeasta yläreunasta SISÄÄNKIRJAUTUMINEN ja REKISTERÖIDY käyttäjäksi. Tee ilmianto kommenttina tämän sivun alalaidassa.

POP UP-tapahtuma
Tikkalan koululla tiistaina 17.11 kello 17.00-20.00

Letitystä, karjalanpiirakoita, suunnistusta tai vaikkapa ajattelua tai runon kirjoittamista.
Me kaikki osaamme jotain, mitä joku toinen haluaisi oppia. Kuka tahansa voi opettaa. Siinä kaikki yksinkertaisuudessaan. Opettajaksi ryhtymiseen riittää oma kiinnostus aiheeseen sekä halu jakaa oppimiskokemuksia. Opettajalta ei vaadita suinkaan muodollista asiantuntijuutta; jokainen on kokemusasiantuntija monessa hyvän elämän taidossa. Lisäksi saat meiltä apua ja tukea oppituntisi järjestämiseen. Opettamalla opit itsekin parhaiten – monesti opettaja saattaa olla se, joka oppii eniten!
Jos tiedät osaajan, jonka oppitunnille sinä (ja varmasti moni muukin) haluaisi päästä, vinkkaa hänelle! Tai jos mielessäsi on aihe, josta kaipaisit oppituntia, kerro toiveesi meille.

17.11. järjestämme yhdessä Humakin yhteisöpedagogiopiskelijoiden ja kyläläisten kanssa toisilta oppimisen koulupäivän, joka toteutetaan illalla. Mukaan haastamme ja kutsumme kotiväen, kyläläiset, mummot ja kummit, vaarit ja naapurit. Samana iltana on koululla myös Varaslähtö Jouluun; jouluista kahvilatunnelmaa ja pientä joulumyyntiä oppilaiden toteuttamana. Erilaisen koulupäivän tarkoitus on ilo oppimisesta tai opettamisesta yhdessä ja sitä kautta uuden oppimiskulttuurin luomisesta. Samalla haluamme luoda lisää sekä vahvistaa jo olemassa olevaa yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Myös yrittäjyys ja yhteisen päämäärän mukaan toimiminen on yksi tavoitteista; oppilaat saavat itse olla keskeisessä roolissa tienaamassa varoja koulun toimintaan

POP UP-tapahtuma pitää sisällään erilaisia työpajoja, joissa jokaisella on mahdollisuus tulla opettamaan osaamaansa taitoa. Voit ilmiantaa itsesi tai tuttusi taidot ja opettaa niitä myös muille. Voit myös opettaa yhdessä vaikkapa lapsesi tai kaverisi kanssa jotain taitoa. Jokainen meistä voi opettaa ja jokainen voi tulla oppimaan! Yhden työpajan kesto on noin 30-45 minuuttia. Tapahtuman tavoitteena on lisätä Tikkalan koulun ja lähiympäristön aktiivisten toimijoiden yhteistyötä.

POP UP-tapahtuma järjestetään osana Kylät ja koulut-hanketta, jonka tavoitteena on kehittää paikallisten kylätoimijoiden ja koulujen välistä yhteistyötä maaseutualueilla opetuksen ja kasvatuksen kehittämiseksi sekä paikallisen osallisuuden ja lähidemokratian edistämiseksi. Kylät ja koulut-hanke on työ- ja elinkeinoministeriön rahoittama Humanistisen ammattikorkeakoulun ja Suomen Kylätoiminta ry:n yhteistyöhanke.

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti