Päivä 10

Sista dagen i Shanghai

Sista dagen i Shanghai var väldigt slappt. De flesta av oss sov väldigt länge och samlade krafter efter föregående kväll, medan några gick till campus området för att spela basket och jefu. Eftersom vi flitigt rört oss omkring i närområdet där vi bodde så var vi ganska nöjda med att bara ta det lugnt den sista dagen utan att desto mera försöka hitta några nya sevärdheter.
När det närmade sig middagsdags så bestämde jag och några andra att ta en sista blick på shoppingområdet några km från var vi bodde. Där åt vi middag och tog en sista titt på klädutbudet i Shanghai.
Nästa morgon visste vi att vi hade tidig väckning mot flygfältet så kvällen gick åt till att packa det sista samt några småspel/lekar samt att umgås med varandra.
I videon nedan kan man se ett exempel på kvällsaktiviteten den sista dagen.Videolla näkyy shanghailainen hulppea ostoskeskus. Ostoskeskuksessa oli 10 kerrosta ja suurin osa kaupoista olikin tunnettuja merkkiliikkeitä. Shanghaissa ostosmahdollisuudet olivat hyvät ja suurimmassa osassa liikkeistä hintataso olikin hieman edullisempi kuin Suomessa. Monet ryhmästämme tekivät matkan aikana monia hyviä ostoksia ja liikunnalle palattiinkin uusissa Under Armourin verkkatakeissa ja Adidaksen ultra boosteissa.

Video ja teksti: Petra Lång

Liitteet:

20171002_202416.mp4