Koulun esittely

Yleistä Eurajoen lukiosta (lyhyt oppimäärä)

Eurajoen lukio on vireä ja elinvoimainen. (lukuvuonna 2019-2020 lukion opiskelijamäärä on noin 200) Ryhmäkoot ovat pienehköt, keskikoko on 17 opiskelijaa. Meillä panostetaan opetukseen, tilat ovat hyvät ja opetusmateriaali ensiluokkaista.

Lukiomme on ollut avoin kaikille (keskiarvoraja on 7,0) innostuneille opiskelijoille. Myös alle 7,0 keskiarvolla voi lukioon päästä. Tule neuvottelemaaan rehtorin kanssa.

Ylioppilaat ovat selvinneet hyvin jatko-opiskelupaikkoihin.

Opiskelijoilla on käytössään henkilökohtaiset läppärit (250 euron maksua vastaan) Auditoriossa on nykyaikaiset av-laitteet, joita voidaan käyttää koulun tilaisuuksissa. Lisäksi auditoriossa on uusi näyttämö, joka mahdollistaa myös erilaiset esitykset. Koulumme välittömässä läheisyydessä ovat urheilukenttä, pallo- ja pelikentät sekä jäähalli.

Eurajoen kunta korvaa opiskelijoiden oppikirjat ja matkat kuitteja vastaan. Myös pidempimatkalaisten omavastuuosuus maksetaan.

Lukiossamme voi opiskella myös verkkokursseja. Tämä on mahdollistanut sen, että innokkaimmat opiskelijat ovat suorittaneet esimerkiksi espanjan, italian ja japanin kursseja perinteisten lukiokurssien lisäksi.

Viime lukuvuonna suoritettiin 19 lukiodiplomia musiikissa, kuvataiteessa ja liikunnassa.

Eurajoen lukio perehdyttää opiskelijat heti 1. jaksossa 10-sormijärjestelmään ja ylioppilaskirjoituksissa käytettäviin ohjelmistoihin.