Esikoulu

VIIKKO-OHJELMAT

VIIKKO 46 ( 11. - 15.11.19)

* Jatketaan pehmonallen ompelua * Salissa pallojumppaa * Hienomotorisia harjoituksia (esim. helmien pujottelua, leikkaamista, puhallus/imeminen pillin avulla) * Metsäretki, lauluhetki HUOM! TORSTAINA JA PERJANTAINA (14. -15.11) EI OLE ESKARIA!

VIIKKO 45

* Salaisuuksien valmistelua pitkin viikkoa * Uusi kirjain L niin kuin LAHJA * Liikkuva lainaamo tiistaina: kirjaston väki tuo meille lainattavia kirjoja * Jumpassa harjoitellaan pallonkäsittelytaitoja * Keskiviikkona lauluhetki kakkosten kanssa * ...

VIIKKO 44 (28.10 - 1.11.19)

* Viikon tarina: "Uusi tuttavuus" * tutustutaan numeroon 6 * uimakoulu tiistaina, keskiviikkona ja torstaina * kuuntelutehtävä: tee ohjeenmukainen piirros * aloitellaan salaisia hommia isälle * perjantaina oman lelun päivä

Viikko 44

Veden pärskettä, sukelluksia, kelluntaa ja liukumäestä laskua. Nalleompeluita, värityskuvia ja salaisuuksien valmistelua. Numero kuutosen harjoittelua ja hajontaa, kirjanlukua, oman lelun päiväkin.Siitäpä syntyi tämä eskariviikko.

Viikko 43

Tällä viikolla käyty jälleen uimakoulussa, aloitettu pehmonallen ompelutöitä, osallistuttu Uulun konserttiin, maalattu taikakivi ja opeteltu K-kirjaimella alkavia sanoja.

Viikko 4 1

Tällä viikolla polskuteltu ahkerasti uimakoulussa, tehty tulevia ompelutöitä varten pehmonallen kaavoja, liikuttu viitoskuutosten kanssa, harjoiteltu kirjainta U, pelattu, tutustuttu lasten eri kotieläimiin kuvien ja tarinoiden kautta, saatu jopa koiravieraita ja pidetty nyyttärit.

Viikko 39: kuvatarina

Olemme tehneet puolukkapiirakkaa ja dipattavia sekä maistelleet niitä perheillassa, harjoitelleet vielä numeroita 1-4, maisteltu O-alkuisia sanoja sekä tehty ompelutöitä.

Viikko 38 kuvina

Tällä viikolla käyty metsäretkellä kaksi kertaa. Ensin puolukoita poimimassa ja myöhemmin ykkösluokkalaisten kanssa. Lisäksi opeteltu numero 4, maalattu syksylautaset, sieniä ja porkkanoita. Soittimillakin on soiteltu ja pelattu kummien kanssa.

Viikko 37

Tällä viikolla etsitty värejä sekä sisältä että ulkoa, liikuttu jumppasalissa, kuulosteltu I-alkuisia sanoja, saatu opetusta hampaidenpesusta ja askarreltu kumppareita ja sateenvarjoja.