Jäsenkirje 1/2019

Jäsenkirje 1/2019

1. TERVETULOA AIO:N KEVÄTSEMINAARIIN

Kevätseminaari järjestetään 5.4.2019 Tampereen aikuislukiossa. Ilmoittaudu seminaarin ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 14.3.

Seminaari maksaa jäseniltä 70 euroa. HInta on 92 euroa, jos et ole jäsen.

Seminaarin alustava aikataulu:

9.15 Aamukahvit

9.45 Tervetuliaissanat

10.00 Avaussanat: apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki

10.15 Luentoja: tutkija, vuoden tieteentekijä 2018 Jussi Jalonen, psykologi, mindfulness-ohjaaja Hippu Pintilä, kirjailija-ohjaaja Juha Hurme, rehtori Panu Kela

Luentojen välissä on lyhyet tauot ja pientä välipalatarjoilua

13.15 Lounas
Tietoiskut tai aineryhmätapaamiset:

14.00 - 14.30 Omppu & Target -tietoiskut

14.10 Aineryhmätapaamiset (huom. aikataulu tarkoituksella päällekäin Ompun ja Targetin kanssa)

Tampereen aikuislukion opettajat vetävät aineryhmiä
Huom! Myös tietoiskuista siirrytään työskentelemään aineryhmittäin.

16.00 - 16.30 Vuosikokous
Osallistujille on kahvit ja lasi kuohuviiniä

 
18.00- Iltaohjelmaa: (Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella.)


tjs_opintokeskus_rgb.jpg

Seminaari järjestetään yhteistyössä TJS-opintokeskuksen kanssa.


2. UUDISTAMME JÄSENREKISTERIÄMME

AIO:n hallitus on päättänyt ottaa käyttöön yhdistysavain.fi-palvelun. Yhdistyksen jäsenrekisteri siirretään yhdistysavain.fi-palveluun, jonka kautta pystymme lähettämään jäsenmaksulaskut jäsenille sähköpostitse. Tämän vuoksi pyydämme kaikkia jäseniä - niin uusia kuin vanhoja - täyttämään jäseneksiliittymislomakkeen kevään 2019 kuluessa:
Liittymislomake

Vuoden 2019 jäsenmaksu tulee vielä perinteisenä paperiversiona.


3. TERVETULOA MUKAAN HALLITUKSEEN!

Kevätseminaarin yhteydessä pidetään AIO:n vuosikokous. Jos työskentely aikuislukioiden puolesta kiinnostaa, otathan yhteyttä tai kerro kiinnostuksesta kokouksessa.Jäsenkirje 4/2018

1. Muistattehan, että seuraava seminaarimme on 5.4.2019 Tampereella. Puhujana Tampereella on mm. kirjalija/teatteriohjaaja Juha Hurme.
Seminaarin yhteydessä pidetään myös AIO:n vuosikokous, joka on oiva hetki tulla mukaan hallituksen toimintaan!

2. Uudistamme jäsenrekisteriämme. Tarkoituksena on, että jatkossa jäsenmaksulasku voitaisiin toimittaa kaikille jäsenille sähköpostitse. Toivommekin, että kaikki jäsenet - niin uudet kuin vanhatkin - kävisivät täyttämässä tietonsa liittymislomakkeeseen. Samalla voit vinkata työkaveria liittymään yhdistykseen!
Käy täyttämässä: Liittymislomake


Rauhaisaa joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!Jäsenkirje 3/2018


1. Tuttuun tapaan järjestämme jäsenillemme seminaarin. Seuraava seminaari järjestetään 5.4.2019 Tampereella. Lisätietoa seminaarista saat syksyn aikana. Laita päivämäärä kalenteriin jo nyt!

2. AIO pyrkii kehittämään aikuislukioiden asemaa ja ajamaan aikuislukioiden etuja. Voit nähdä AIO:n antamat lausunnot sivustolamme kohdasta Lausunnot. Viimeiseksi AIO on antanut lausuntonsa uudesta lukiolaista ja laista ylioppilastutkinnon järjestämisestä.

3. Haluaisimme verkkosivujemme avulla myös levittää tietoa siitä, mitä aikuislukioille ja lukioiden aikuislinjoille eri puolilla Suomea kuuluu. Tätä varten toivomme apua ja vinkkejä aikuislukioissa toimivilta ympäri Suomea. Kerrothan siis meille, jos koulussasi tapahtuu jotain huomionarvoista! Verkkosivumme etusivun oikeassa reunassa on linkki Vinkkaa, mitä koulussasi tapahtuu!– kerro meille ajankohtaiset kuulumiset, ja julkaisemme ne Aikuislukioissa tapahtuu -osiossa.Jäsenkirje 2/2018
  1. Vuosikokous

AIO:n vuosikokous järjestettiin pe 13.4. Eiran aikuislukion tiloissa Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Pauliina Raittila Eiran aikuislukiosta valittiin jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana, ja yhdistyksen hallitukseen valittiin uusina jäseninä Eija Lehvikko Lohjan lukion aikuislinjalta ja Johanna Toiviainen Porin aikuislukiosta. Hallituksesta jäivät pois Riitta Ylitalo Porin aikuislukiosta ja Suvi Vanhalakka Jyväskylän aikuislukiosta. Vuosikokouksessa hyväksyttyihin toimintasuunnitelmaan, talousarvioon ja edeltävän kauden toimintakertomukseen ja uuden hallituksen kokoonpanoon pääsee tutustumaan nettisivuilla: https://peda.net/yhdistykset/aio/hallitus.


 

  1. Aineistonkeruupyyntö

Aikuislukiotoiminnan 90-vuotisjuhlajulkaisun työryhmä jatkaa työtään muistojen ja hauskojen sattumusten keräämiseksi aikuislukioista. Juhlaseminaarissa kerättyjen muisteloiden jälkeen saalis on karttunut mukavasti, mutta materiaalinkeruu jatkuu yhä. Erityisesti muistoja maahanmuuttajaopetuksesta kaivataan. Lyhyet muistelukset voi lähettää mieluiten liitetiedostona osoitteeseen helmi-paula.pulkkinen@riihimaki.fi. 15.8. mennessä lähetetyt muistelukset huomioidaan. Jutut julkaistaan ilman lähettäjän tai koulun nimeä. Luettelo juttujen lähettäjistä tulee julkaisun loppuun. Myös valokuvat ovat tervetulleita.

 

  1. Yhdistyksen rekisteri jäsenistämme

EU:n tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018. AIO  ry on tarkistanut henkilötietojen käsittelyn tietosuojan. Ylläpidämme rekisteriä jäsenistämme. Yhdistyksen jäsenenä voit tarkistaa ja muuttaa omia tietojasi ottamalla yhteyttä varainhoitaja Maare Fjällströmiin, maare.fjallstrom(a)riihimaki.fi.

Olemme tallentaneet verkkosivuillemme tietosuojaselosteen, jossa kerromme tarkemmin henkilötietojen käsittelystä yhdistyksessä. Tietosuojaselosteeseen voit tutustua osoitteessa https://peda.net/yhdistykset/aio/liitttymislomake3/tietosuojaseloste.

Jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä tarkempaa tietoa hallituksen puheenjohtajalta, pauliina.raittila(a)eira.fi.

Iloista kesää kaikille aikuislukiolaisille!
Jäsenkirje 1/2018

1. Kevätpäivät

Valitettavasti Kevätpäivät on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia

2. Jäsenmaksut keväällä

AIO:n jäsenenä saat keväällä jäsenmaksutiedot. Maksamalla jäsenmaksun saat etua koulutuspäivien osallistumismaksuista ja olet mukana edunvalvonnassa.

  3. Aineistonkeruupyyntö 

Aikuislukioiden 90-vuotisseminaarissa kerättiin tietoa mm. osallistujien ensimmäisistä muistoista aikuislukiosta tai ylipäätänsä ajatuksia ja hauskoja muistoja aikuislukioista. Hauskoista jusuista innostuneena Aikuislukioiden 90-vuotisjuhlajulkaisun toimikunta päättikin alkaa keräämätä talteen juttuja, joita aikuislukioissa on sattunut.

Toimikunta pyytää lupaa saada käyttää aikuislukioseminaarissa muistiinkirjoitettuja hauskoja muistoja. Mikäli haluat täydentää tai muokata juttuasi, voit lähettää sen toimikunnalle uudelleen. Mikäli mitään lisätietoa ei tule, oletus on, että jutun saa julkaista. Teksteistä poistetaan tunnistettavissa olevat asiat kuten nimet.

Jos sinulle on lisää sopivia juttuja aikuislukioista, lähetä sähköpostitse toimikunnalle juttusi, tarinasi, tapahtuma, hauska sanonta, sutkaus, kuva, piirros tai mikä tahansa muistelo, jonka arvelet kiinnostavan ja/tai huvittavan muita. Juttu voi olla lyhyt, 1-2 riviä, kuitenkin enintään yksi A4. Mikäli lähetät kuvia, varmista, että ne saa julkaista. Jos tiedät kuvan ottajan, kerro sekin. Kerro jutun yhteydessä oleelliset tiedot: paikka, aika, ym. Voit myös lähettää jutun ilman taustatietoja. Toimitus jaottelee jutut ja pidättää itsellään oikeuden oikolukuun sekä juttumäärän rajaamiseen.

Kirjoittajan nimeä ei julkaista jutun yhteydessä, mutta julkaisun loppuun tulee nimiluettelo kirjoittajista. Lähetä siis jutun yhteydessä nimesi ja mahdollista yhteydenottoa varten yhteystietosi.

Lähetä juttusi osoitteeseen erja.vihervaara@turku.fi


4. Juhlaseminaarin materiaalit

Kiitos kaikille juhlaseminaariin osallistuneille! Olli-Pekka Heinosen diat ovat nyt luettavissa AIO:n nettisivuilla ja seminaarin ryhmätyön koonti tulee sivuille pian. Salasanan saat koulusi yhteysopettajalta. Juhlissa julkaistu juhlajulkaisua on toimitettu kouluille. Jos koulultasi puuttuu julkaisu, ota yhteys Erja Vihervaaraan (erja.vihervaara@turku.fi).


5. Lukiolakia uudistetaan
AIO:lta tulossa lausunto lukiolain uudistusta koskien. Jos haluat kommentoida, lähetäthän kommenttisi Pauliina Raittilalle helmikuun loppuun mennessä (pauliina.raittila@eira.fi).

Lisää tietoa lukiolain uudistamisesta:
http://minedu.fi/lukiokoulutuksen-kehittaminenJäsenkirje 3/2017


Suomi 100, aikuislukiot 90 – tervetuloa juhlaseminaariin!

Aikuislukioiden opettajat ry (entinen Iltakoulujen opettajien yhdistys IOY) kutsuu teidät juhlaseminaariin, joka järjestetään aikuislukiotoiminnan 90-vuotisen historian kunniaksi lauantaina 25.11. Helsingissä. Seminaarin osallistujat ovat myös lämpimästi tervetulleita iltajuhlaan, jonka järjestää Töölön yhteiskoulun aikuislukio.

Seminaarin ilmoittautumisaika on päättynyt.

Seminaarin hinta on AIO:n jäseniltä 70 € ja muilta 92 €.
Seminaari järjestetään hotelli Crowne Plazassa.
ALUSTAVA SEMINAARIOHJELMA

9.00–10.00
Ilmoittautuminen ja aamukahvi

10.00 Tervetulotoivotus
Aikuislukioiden opettajat
Esitetään tervehdys tilaisuuden suojelijalta presidentti Tarja Haloselta

10.20–11.00
Puhe: Engelsin paussi, 2000-luvun edistys ja oppiminen
(Aleksi Neuvonen, Demos Helsinki)

11.00–12.00
Ryhmätyöskentelyä

12.00–13.00
Lounas

13.00–14.40
Ryhmätöiden purku
Runo: runoilija Aura Nurmi
Juhlajulkaisun esittely: Juju-työryhmä
AIO:n logokilpailun voittajan julistaminen

14.40–15.00
Kahvitauko

15.00–16.00
Ohjeita iltajuhlaa varten
Päätöspuhe: Pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, Opetushallitus
Seminaarin päätös

Lisäksi päivän aikana kuullaan entisien aikuislukiolaisten puheenvuoroja

Iltajuhla Töölön yhteiskoulun aikuislukiolla

Iltajuhla 20-luvun hengessä alkaa klo 18 ja loppuu klo 23. Tarjolla illallisbuffet.

 

 

Hotelli Crowne Plaza: Mannerheimintie 50, kartta; keskustasta esim. raitiovaunut 4 (Munkkiniemen suuntaan) ja 10 (Pikku Huopalahden suuntaan), jää pois Hesperian puiston pysäkillä.

Töölön yhteiskoulun aikuislukio, Urheilukatu 10 (kartta)

Majoittuminen
Hotelli Crowne Plaza tarjoaa seminaariin osallistuville pe–la ja la–su yöksi huoneita erikoishintaan:

1 hengen standard huone 98 Eur / yö
2 hengen standard huone 118 Eur / yö

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, sauna, uima-altaan sekä kuntosalin käyttö ja alv.

Erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Jokainen varaa ja maksaa majoituksensa itse paikan päällä, maksutavat ovat käteinen tai luottokortti. Varaus tehdään sähköpostitse tai puhelimitse, mainitse varauksen yhteydessä koodi ”Aikuislukiot 90”.

E-mail. my.reservation@restel.fi
Puh. 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min + pvm/mpm)

Majoittua voi toki muuallakin.


Logokilpailu jatkuu

AIO:n logokilpailun kilpailuaikaa on jatkettu. Kilpailuun voi osallistua vielä 3.11.2017 saakka. Tarkemmat ohjeet edeltävässä jäsenkirjeessä. Kiitos tähän mennessä ideansa lähettäneille!


Kevään 2018 seminaari teidän koulullanne?

AIO etsii yhteistyökumppania kevään 2018 seminaaripäivän järjestämiseksi maalis–huhtikuussa 2018. Onko teidän koulullanne tulossa juhla tai muu tapahtuma, jonka yhteydessä haluaisitte pitää seminaarin, tai kiinnostaako seminaarin järjestäminen yhteistyössä AIO:n kanssa muuten vain? Mikäli yhteistyö kiinnostaa, ottakaa yhteyttä: pauliina.raittila@eira.fi

 
Jäsenkirje 2/2017

Logokilpailu: Suunnittele AIO:lle uusi logo!

Nimenmuutoksen myötä yhdistyksemme uusii logonsa. Uuden logon suunnittelemiseksi julistamme logokilpailun.

Jos sinulla on logoidea, lähetä se meille 29.9.2017 mennessä. Lähetä ehdotus uudeksi logoksi osoitteeseen pauliina.raittila@eira.fi. Voit lähettää ehdotuksesi valmiina logona, skannattuna piirroksena, sanallisesti selitettynä tai miten ikinä saat logoideasi lähetettyä.

Paras ehdotus palkitaan juhlaseminaarissa 25.11.2017.


Katsaus kevään koulutuspäivään

Yhdistyksemme kevään 2017 koulutuspäivä Aikuislukio nuortuu järjestettiin perjantaina 31.3. päiväristeilynä Tallinnaan. Menomatkalla osastopäällikko Mikko Vatka Helsingin nuorisoasiainkeskuksesta piti alustuksen 2010-luvun nuorten arjestaimage5.jpg, ja Tallinnassa pääsimme tutustumaan Tallinna Täiskasvanute Gümnaasiumiin (Tallinnan aikuislukio), jonka henkilökunta odotti meitä ja otti meidät sydämellisesti vastaan, vaikka laivamme oli aikataulusta tunnin myöhässä.

Paluumatkalla pidettiin yhdistyksen vuosikokous. Koulutuspäivään osallistui yhteensä 38 aikuisten lukiokoulutuksen parissa työskentelevää henkilöä ympäri Suomen.


image2.JPG

Aikuisten perusopetuksen opetussuunnitelmatyö alkaa

Opetushallitus on julkaissut verkkosivuillaan www.oph.fi/aipe2018 luonnoksen uusista aikuisten perusopetuksen opetussuunnitelman perusteista, joiden pohjalta paikallinen opetussuunnitelmatyö voidaan aloittaa. Uudet opetussuunnitelmat otetaan käyttöön vuoden 2018 alusta.

Uudistuksen myötä aikuisten perusopetuksen rakenne muuttuu niin, että opinnot koostuvat jatkossa alku- ja päättövaiheesta. Alkuvaiheeseen sisältyy lisäksi lukutaitovaihe niille opiskelijoille, jotka sitä tarvitsevat. Luku- ja kirjoitustaidon opetus siirtyy näin osaksi aikuisten perusopetusta.

AIO pyrkii tukemaan paikallista opetussuunnitelmatyötä välittämällä tietoa ja järjestämällä opettajille verkostoitumismahdollisuuksia.

OPH kartoittaa aikuisten perusopetuksen sähköisten oppimateriaalien tarvetta – vastaa kyselyyn!

Kysely toteutetaan tulevien oppimateriaalituotantojen suunnittelun tueksi. Kartoitus toteutetaan yhteistyössä IKLO ry:n, AiRe ry:n, AIO ry:n, Suomen Kansanopistoyhdistyksen sekä Kansalaisopistojen liiton kanssa.

Kyselyyn vastaaminen vie noin kymmenen minuuttia. Vastausaika päättyy keskiviikkona 31.5.2017 klo 18.00. Vastaajien kesken arvotaan vapaavalintainen Opetushallituksen oppimateriaali tai julkaisu. Tarvittaessa lisätietoja antaa Matti Ranta (matti.ranta@oph.fi).

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/5C607920560C4A48

AIO valmistelee lausuntoa ylioppilastutkintoon kaavailluista uudistuksista – lähetä kommenttisi meille

OKM on pyytänyt AIO:lta lausuntoa ylioppilastutkintoon kaavailluista uudistuksista. Jos haluat kommentoida ja vaikuttaa, tutustu muistioon täällä: http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/79746 ja lähetä kommenttisi Pauliina Raittilalle (pauliina.raittila@eira.fi) pe 9.6. mennessä.


Aikuislukiotoiminnan juhlavuosi huipentuu syksyllä juhlaseminaariin ja iltajuhlaan

Aikuislukiotoiminnan 90-vuotista historiaa juhlistetaan lauantaina 25.11. Helsingissä, ensin juhlaseminaarissa Hotelli Crowne Plazan kokoustiloissa ja sen jälkeen iltajuhlassa Töölön yhteiskoulun aikuislukiolla. Seminaariohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan syksyllä.

Muistathan, että iltajuhlaan toivotaan hauskoja muistoja vuosien varrelta muistakin kouluista. Lähetä siis pieni koulua esittelevä, kepeä kuvaus sekä 2-3 hauskaa tai vaikka ajan patinoimaa kuvaa koulustasi heti ehtiessäsi osoitteeseen jutta.heikkinen@tyk.fi Tekstit ja kuvat ovat esillä ainoastaan juhlaväelle iltatilaisuudessa.

Mitä ajankotaista sinun oppilaitoksessasi on meneillään? Julkaisemme kuulumisia uudella verkkosivulla.

Luet tätä jäsenkirjettä AIO:n uudelta verkkosivulta, jonka kehittäminen jatkuu edelleen. Haluamme, että sivusto palvelisi yhdistyksen jäseniä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos sinulla on toiveita tai ideoita verkkosivuihin liittyen, vinkkaathan niistä meille! Voit lähettää viestin verkkosivulta Ota yhteyttä -linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia hallituksen jäsenille (yhteystiedot löytyvät Tietoa yhdistyksestä -linkin takaa).

Haluaisimme uuden verkkosivun avulla levittää tietoa siitä, mitä aikuislukioille ja lukioiden aikuislinjoille eri puolilla Suomea kuuluu. Tätä varten toivomme apua ja vinkkejä teiltä, Suomen aikuislukioväki: Verkkosivumme etusivun oikeassa reunassa on linkki Vinkkaa, mitä koulussasi tapahtuu! – kerro meille ajankohtaiset kuulumiset, ja julkaisemme ne verkkosivuillamme Aikuislukioissa tapahtuu -osiossa.

Jäsenkirje 1/2017

Materiaalipyyntö 90-vuotisjuhlia varten

Suomen juhlavuosi on myös aikuslukiotoiminnan juhlavuosi. Töölön yhteiskoulun aikuislukio kantaa Suomen vanhimman iltalinjan perinteitä ja on nyt 90-vuotias.

Vuonna 1927 Yrjö ja Hilma Jahnsson perustivat iltalinjan Helsingin Suomalaiseen Yksityislyseoon. Ensimmäisen maailmansodan vuoksi monen suomalaisen koulutie oli jäänyt kesken; iltalinja perustettiin heitä ajatellen. Aikuislukiot ovat aina vastanneet yhteiskunnan muutoksiin. Tänä päivänä tarjoamme koulutusta esimerkiksi maahanmuuttajille, kaksoistutkintoa tekeville sekä lukio-opintonsa keskeyttäneille.

Urheilukadulle päädyimme peruskoulu-uudistuksen myötä, kun iltalinja siirtyi Töölön yhteiskoulun omistukseen.
Töölössä juhlistamme merkkivuotta monin tavoin, esimerkiksi pidämme iltajuhlat marraskuussa 2017.
Juhlia varten toivomme, että lähetät 2-3 kuvaa omasta koulustasi vuosien varrelta. Kuvat voivat olla hauskoja ja kepeitä tai vaikka ajan patinoimia. Muokkaamme kuvat mustavalkoisiksi.

Toivomme myös pientä tekstiä, jossa esittelette kouluanne kepeään tyyliin - tarkoitus ei siis ole kirjoittaa vakavaa historiikkia. Teksti tulee kuvan yhteyteen. Voit vastata esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:
- Koulun/linjan nimi?
- Perustamisvuosi/tärkeät muutosvuodet?
- Opettajamäärä ja opiskelijamäärä?
- Missä koulunne on hyvä?
- Mistä koulunne tunnetaan?
- Miten luonnehtisit kouluanne lyhyesti?
Tekstit ja kuvat ovat esillä ainoastaan juhlaväelle iltatilaisuudessa.
Lähetä kuvat ja teksti osoitteeseen jutta.heikkinen@tyk.fi viimeistään 13.4.


IOY on nyt AIO
Yhdistyksen syyskokouksessa hyväksyttiin sääntömuutosehdotus, johon liittyi yhdistyksen nimen muuttaminen Aikuislukioiden opettajat ry:ksi (AIO). Toivomme, että uuden nimen myötä kaikki aikuislukioiden opettajat voisivat tuntea yhdistyksen omakseen.

AIO ajaa aikuislukioiden opettajien asiaa ja järjestää kouluttautumis- ja verkostoitumismahdollisuuksia. Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun.

Muistathan maksaa vuoden 2017 jäsenmaksusi. Jäsenmaksun hinta on 22 euroa päätoimisilta opettajilta ja 11 euroa sivutoimisilta tai eläkkeellä olevilta opettajilta. Jäsenmaksulomakkeen saat koulusi yhteysopettajalta.


Suomi 100, aikuislukiotoiminta 90

Vuosi 2017 on paitsi Suomen myös aikuislukioiden juhlavuosi. Joulukuussa 1927 professori Yrjö Jahnsson sai luvan perustaa Helsingin Suomalaiseen Yksityislyseoon iltalinjan, joka tunnetaan nykyään Töölön yhteiskoulun aikuislukiona. Aikuislukiotoiminnan 90-vuotisjuhlaa vietetään 25.11. Helsingissä, ensin juhlaseminaarissa hotelli Crowne Plazan tiloissa ja sen jälkeen iltajuhlassa TYKissä.

90-vuotisesta taipaleestaan huolimatta aikuislukiot ovat nuorekkaita. Monessa koulussa oppilaiden keskimääräinen ikä on alentunut tai alentumassa, ja alaikäisten opiskelijoiden määrä on lisääntynyt. Tämän vuoksi AIO:n kevään seminaaripäivän teemana on nuoret aikuislukiossa. Seminaaripäivä järjestetään pe 31.3. päiväristeilynä Tallinnaan, ja sen puitteissa vieraillaan Tallinnan aikuislukiossa. Seminaarin alustava ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät omista liitteistään. Tervetuloa mukaan!


Hallitus 2017–2018

Syyskokouksessa valittiin yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus, joka järjestäytyi seuraavasti:
Puheenjohtaja Pauliina Raittila, Eiran aikuislukio, pauliina.raittila@eira.fi
Varapuheenjohtaja Juho Kallio, Keravan aikuislukio
Sihteeri Jaana Jakorinne, Lahden yhteiskoulun aikuislukio
Varainhoitaja Maare Fjällström, Riihimäen aikuislukio
Tiedottaja Satu Mattila, Töölön yhteiskoulun aikuislukio
Muut jäsenet
Jyri Aarnitaival, Tampereen aikuislukio
Laura Hallanoro, Oulun aikuislukio
Suvi Vanhalakka, Jyväskylän aikuislukio
Riitta Ylitalo, Porin aikuislukio

Peda.net käyttää vain välttämättömiä evästeitä istunnon ylläpitämiseen ja anonyymiin tekniseen tilastointiin. Peda.net ei koskaan käytä evästeitä markkinointiin tai kerää yksilöityjä tilastoja. Lisää tietoa evästeistä