Ajankohtaista yhdistyksessä

Jäsenkirje 1/2019

1. TERVETULOA AIO:N KEVÄTSEMINAARIIN

Kevätseminaari järjestetään 5.4.2019 Tampereen aikuislukiossa. Ilmoittaudu seminaarin ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 14.3.

Seminaari maksaa jäseniltä 70 euroa. HInta on 92 euroa, jos et ole jäsen.

Seminaarin alustava aikataulu:

9.15 Aamukahvit

9.45 Tervetuliaissanat

10.00 Avaussanat: apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki

10.15 Luentoja: tutkija, vuoden tieteentekijä 2018 Jussi Jalonen, psykologi, mindfulness-ohjaaja Hippu Pintilä, kirjailija-ohjaaja Juha Hurme, rehtori Panu Kela

Luentojen välissä on lyhyet tauot ja pientä välipalatarjoilua

13.15 Lounas
Tietoiskut tai aineryhmätapaamiset:

14.00 - 14.30 Omppu & Target -tietoiskut

14.10 Aineryhmätapaamiset (huom. aikataulu tarkoituksella päällekäin Ompun ja Targetin kanssa)

Tampereen aikuislukion opettajat vetävät aineryhmiä
Huom! Myös tietoiskuista siirrytään työskentelemään aineryhmittäin.

16.00 - 16.30 Vuosikokous
Osallistujille on kahvit ja lasi kuohuviiniä

 
18.00- Iltaohjelmaa: (Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella.)


2. UDISTAMME JÄSENREKISTERIÄMME

AIO:n hallitus on päättänyt ottaa käyttöön yhdistysavain.fi-palvelun. Yhdistyksen jäsenrekisteri siirretään yhdistysavain.fi-palveluun, jonka kautta pystymme lähettämään jäsenmaksulaskut jäsenille sähköpostitse. Tämän vuoksi pyydämme kaikkia jäseniä - niin uusia kuin vanhoja - täyttämään jäseneksiliittymislomakkeen kevään 2019 kuluessa:
Liittymislomake

Vuoden 2019 jäsenmaksu tulee vielä perinteisenä paperiversiona.


3. TERVETULOA MUKAAN HALLITUKSEEN!

Kevätseminaarin yhteydessä pidetään AIO:n vuosikokous. Jos työskentely aikuislukioiden puolesta kiinnostaa, otathan yhteyttä tai kerro kiinnostuksesta kokouksessa.

Jäsenkirje 4/2018

1. Muistattehan, että seuraava seminaarimme on 5.4.2019 Tampereella. Puhujana Tampereella on mm. kirjalija/teatteriohjaaja Juha Hurme.
Seminaarin yhteydessä pidetään myös AIO:n vuosikokous, joka on oiva hetki tulla mukaan hallituksen toimintaan!

2. Uudistamme jäsenrekisteriämme. Tarkoituksena on, että jatkossa jäsenmaksulasku voitaisiin toimittaa kaikille jäsenille sähköpostitse. Toivommekin, että kaikki jäsenet - niin uudet kuin vanhatkin - kävisivät täyttämässä tietonsa liittymislomakkeeseen. Samalla voit vinkata työkaveria liittymään yhdistykseen!
Käy täyttämässä: Liittymislomake


Rauhaisaa joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!Ajankohtaista yhdistyksessä

Opetus- ja kulttuuriministeriön kyselylinkki lukiouudistuksesta

Opetus- ja kulttuuriministeriö pyytää kertomaan lukiosta.
Alla kyselyn saatesanat:

Suomalainen lukiokoulutus on laadukasta ja ylioppilastutkinto on kansainvälisestikin arvostettu. Nyt aloitetun lukiouudistuksen keskeisenä tavoitteena on vahvistaa lukiokoulutusta niin, että suomalainen yleissivistys vastaa myös tulevaisuudessa moninaistuviin osaamistarpeisiin.

Lukion uudistaminen on yhteinen asia. Kutsun sinut kertomaan ajatuksiasi lukion kehittämisestä verkkoaivoriiheen, jossa pääset myös arvioimaan jo esitettyjä näkemyksiä.

Lämmin kiitos ajastasi ja arvokkaista ajatuksistasi!

Linkki kyselyyn:


Uudet verkkosivut avattu

Aikuisopettajien yhdistyksen uudet verkkosivut on nyt avattu. Kehitämme sivuja edelleen, jotta ne palvelisivat yhdistyksen jäseniä mahdollisimman hyvin.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita verkkosivuihin liittyen, vinkkaathan niistä meille! Voit lähettää viestin verkkosivulta Ota yhteyttä -linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia hallituksen jäsenille (yhteystiedot löytyvät Tietoa yhdistyksestä -linkin takaa).

Haluaisimme uuden verkkosivun avulla myös levittää tietoa siitä, mitä aikuislukioille ja lukioiden aikuislinjoille eri puolilla Suomea kuuluu. Tätä varten toivomme apua ja vinkkejä aikuislukioissa toimivilta ympäri Suomea: Verkkosivumme etusivun oikeassa reunassa on linkki Vinkkaa, mitä koulussasi tapahtuu! – kerro meille ajankohtaiset kuulumiset, ja julkaisemme ne Aikuislukioissa tapahtuu -osiossa.

Nimenmuutoksen myötä yhdistyksemme uusii myös logonsa. Uuden logon suunnittelemiseksi julistamme logokilpailun. Jos sinulla on logoidea, lähetä se meille 29.9.2017 mennessä. Lähetä ehdotus uudeksi logoksi osoitteeseen pauliina.raittila@eira.fi. Voit lähettää ehdotuksesi valmiina logona, skannattuna piirroksena, sanallisesti selitettynä tai miten ikinä saat logoideasi lähetettyä. Paras ehdotus palkitaan juhlaseminaarissa 25.11.2017.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu kevätseminaariin tällä lomakkeella viimeistään torstaina 14.3.

Etu- ja sukunimi


Sähköposti


Aineryhmä (aineryhmätyöskentelyä varten)


Kouluni


Puhelinnumero


Oletko AIO:n jäsen
(Seminaarin hinta: 70 euroa jäseniltä/92 euroa, jos et ole jäsen.)

Osallistumismaksun
IltaohjelmaRuoka-aineallergiat/ErikoisruokavalioRoskapostituksen esto
Valitse mikä tahansa numero, joka on suurempi kuin 2. Syötä valitsemasi numero molempiin seuraaviin kenttiin.