Ajankohtaista yhdistyksessä

Jäsenkirje 3/2018

1. Tuttuun tapaan järjestämme jäsenillemme seminaarin. Seuraava seminaari järjestetään 5.4.2019 Tampereella. Lisätietoa seminaarista saat syksyn aikana. Laita päivämäärä kalenteriin jo nyt!

2. AIO pyrkii kehittämään aikuislukioiden asemaa ja ajamaan aikuislukioiden etuja. Voit nähdä AIO:n antamat lausunnot sivustolamme kohdasta Lausunnot. Viimeiseksi AIO on antanut lausuntonsa uudesta lukiolaista ja laista ylioppilastutkinnon järjestämisestä.

3. Haluaisimme verkkosivujemme avulla myös levittää tietoa siitä, mitä aikuislukioille ja lukioiden aikuislinjoille eri puolilla Suomea kuuluu. Tätä varten toivomme apua ja vinkkejä aikuislukioissa toimivilta ympäri Suomea. Kerrothan siis meille, jos koulussasi tapahtuu jotain huomionarvoista! Verkkosivumme etusivun oikeassa reunassa on linkki Vinkkaa, mitä koulussasi tapahtuu!– kerro meille ajankohtaiset kuulumiset, ja julkaisemme ne Aikuislukioissa tapahtuu -osiossa.


Ajankohtaista yhdistyksessä

Opetus- ja kulttuuriministeriön kyselylinkki lukiouudistuksesta

Opetus- ja kulttuuriministeriö pyytää kertomaan lukiosta.
Alla kyselyn saatesanat:

Suomalainen lukiokoulutus on laadukasta ja ylioppilastutkinto on kansainvälisestikin arvostettu. Nyt aloitetun lukiouudistuksen keskeisenä tavoitteena on vahvistaa lukiokoulutusta niin, että suomalainen yleissivistys vastaa myös tulevaisuudessa moninaistuviin osaamistarpeisiin.

Lukion uudistaminen on yhteinen asia. Kutsun sinut kertomaan ajatuksiasi lukion kehittämisestä verkkoaivoriiheen, jossa pääset myös arvioimaan jo esitettyjä näkemyksiä.

Lämmin kiitos ajastasi ja arvokkaista ajatuksistasi!

Linkki kyselyyn:


Uudet verkkosivut avattu

Aikuisopettajien yhdistyksen uudet verkkosivut on nyt avattu. Kehitämme sivuja edelleen, jotta ne palvelisivat yhdistyksen jäseniä mahdollisimman hyvin.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita verkkosivuihin liittyen, vinkkaathan niistä meille! Voit lähettää viestin verkkosivulta Ota yhteyttä -linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia hallituksen jäsenille (yhteystiedot löytyvät Tietoa yhdistyksestä -linkin takaa).

Haluaisimme uuden verkkosivun avulla myös levittää tietoa siitä, mitä aikuislukioille ja lukioiden aikuislinjoille eri puolilla Suomea kuuluu. Tätä varten toivomme apua ja vinkkejä aikuislukioissa toimivilta ympäri Suomea: Verkkosivumme etusivun oikeassa reunassa on linkki Vinkkaa, mitä koulussasi tapahtuu! – kerro meille ajankohtaiset kuulumiset, ja julkaisemme ne Aikuislukioissa tapahtuu -osiossa.

Nimenmuutoksen myötä yhdistyksemme uusii myös logonsa. Uuden logon suunnittelemiseksi julistamme logokilpailun. Jos sinulla on logoidea, lähetä se meille 29.9.2017 mennessä. Lähetä ehdotus uudeksi logoksi osoitteeseen pauliina.raittila@eira.fi. Voit lähettää ehdotuksesi valmiina logona, skannattuna piirroksena, sanallisesti selitettynä tai miten ikinä saat logoideasi lähetettyä. Paras ehdotus palkitaan juhlaseminaarissa 25.11.2017.