Liikunta, tanssi ja terveys

LIIKETTÄ KAIKILLE

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille. Kurssitarjonnasta löydät vaihtoehtoja, halusitpa keskittyä kehon ja mielen hyvinvointiin, kunnon ja voiman kohottamiseen tai heittäytyä tanssin pyörteisiin.

KORVAUSVIIKKO

Wellamo-opiston liikunnan korvausviikko pidetäänviikolla 17 huhtikuun lopussa 2019. (Vikon lukujärjestys linkissä alempana.)

Korvausviikolla tarjotaan opiston liikuntaryhmiin osallistuneille mahdollisuus saada ohjattuja tunteja eri liikuntalajeista peruuntuneiden opetustuntien korvaukseksi. Korvausviikon tunteja järjestetään Lahdessa ja muiden kuntien alueella tarpeen mukaan. Kurssilaisille asiasta tiedotetaan tarkemmin kevätkaudella (maaliskuussa).

Korvaustunnit ovat maksuttomia, mutta tunneille tulee ilmoittautua. Vapaiksi jääneet paikat tarjotaan kaikille kuntalaisille.

KEVÄT 2019 Korvausviikon OHJELMA

POP-UP LIIKUNTAKOKEILUT

Wellamo-opisto järjestää eri liikuntalajeista maksuttomia kokeilukertoja Lahdessa. Näistä LIIKUNTAKOKEILUISTA tiedotamme täällä PedaNetissä ja lisäksi opiston internetsivuilla kohdassa AJANKOHTAISTA, sähköisellä uutiskirjeellä kirjeen tilaajille ja some- kanavissamme (facebook, instagram).

Linkit löydät tästä:

AJANKOHTAISTA

Wellamo-opisto facebookissa
Wellamo-opisto instagramissa

Liitteet:

LIIKUNTAMAISTIAISET Kevät 2019 Ohjelma
LAHDEN kursseilla tilaa kevät 2019