≡ Navigointi

Raahen lukio

Wanhat tanssit

Raahen lukion wanhat tanssit tanssitaan tänä vuonna Suomi 100 -teemalla pe 17.2.2017 Raahen liikuntahallilla. Ohjelmaan on Suomen juhlavuoden kunniaksi otettu mukaan suomalaisia koreografioita ja suomalaista musiikkia ja myös opiskelijoiden omassa...

Tervetuloa Raahen lukion kotisivuille!

Raahen lukio 2016.jpg


Raahen lukiossa opiskelee n. 380 oppilasta. Vuonna 1958 rakennettu koulumme korjattiin ja laajennettiin vuonna 2000 kauniiksi ja toimivaksi, jossa luokkien varustetaso on ajanmukainen. Uusien tilojen myötä oppilailla on runsaasti oleskelutilaa, ruokailutila on tasokas ja ruoka erityisen hyvää.


Raahen lukio tekee Pyhäjoen ja Siikajoen lukioiden kanssa etäyhteistyötä. Raahe-opisto toimii lukiolla, mikä on lisännyt oppilaiden kiinnostusta opiston kursseja kohtaan. Myös kaksoistutkintoon liittyvä lukio-opetus annetaan Raahen lukiossa.

Raahen lukiossa on mukava ja leppoisa opiskeluilmapiiri, joka kulkee meillä perintönä opiskelijapolvelta toiselle. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunta ja hyvä tutor-porukka, jotka osaavat järjestää ikimuistoiset nahkapäivät, penkkarit ja vanhojen tanssit. Joka vuosi saamme nauttia myös muista oppilaiden esityksistä. Olemme avoin, vieraanvarainen talo, ja toivotamme opiskelijat ja vieraat läheltä ja kaukaa tervetulleeksi Raahen lukioon!