Raahen lukio

Wanhat tanssit 2019

Esiintymiset Raahen liikuntahallilla pe 15.2. klo 13.15 ja 18.00 (tanssijat huom, olkaa paikalla noin tuntia ennen esityksen alkua!)

Penkkariajelu to 14.2.

Penkkariajelulle lähtöön kokoonnutaan pääoven eteen sisäpihalle to 14.2. noin klo 12.45.

Wilman osoite on muuttunut

Wilman uusi osoite on https://raahe.inschool.fi. Appia käytettäessä osoite on muutettava myös sen asetuksiin käyttäjätilin tietoihin, ts. poista vanha käyttäjätili ja sen jälkeen lisää uusi tili uudella Wilman osoitteella ja omalla käyttäjätunnuks...

Tervetuloa Raahen lukion kotisivuille!

Raahen lukio 2016.jpg


Raahen lukiossa opiskelee n. 390 oppilasta. Vuonna 1958 rakennettu koulumme korjattiin ja laajennettiin vuonna 2000 kauniiksi ja toimivaksi, jossa luokkien varustetaso on ajanmukainen. Uusien tilojen myötä oppilailla on runsaasti oleskelutilaa, ruokailutila on tasokas ja ruoka erityisen hyvää.


Raahen lukio tekee Pyhäjoen ja Siikajoen lukioiden kanssa etäyhteistyötä. Raahe-opisto toimii lukiolla, mikä on lisännyt oppilaiden kiinnostusta opiston kursseja kohtaan. Myös kaksoistutkintoon liittyvä lukio-opetus annetaan Raahen lukiossa.

Raahen lukiossa on mukava ja leppoisa opiskeluilmapiiri, joka kulkee meillä perintönä opiskelijapolvelta toiselle. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunta ja hyvä tutor-porukka, jotka osaavat järjestää ikimuistoiset nahkapäivät, penkkarit ja vanhojen tanssit. Joka vuosi saamme nauttia myös muista oppilaiden esityksistä.

Olemme avoin, vieraanvarainen talo, ja toivotamme opiskelijat ja vieraat läheltä ja kaukaa tervetulleeksi Raahen lukioon!