≡ Navigointi

Raahen lukio

Raahen lukion kevään 2017 ylioppilaat

Raahen lukiosta valmistuu keväällä 2017 93 ylioppilasta, joista yksi ei halua nimeään julkaistavan. Alla nimensä julkaisuluvan antaneet 92 valmistuvaa. Ahola Janika, Alanen Aapo, Autio Tiia, Badicheva Varvara, Bäckman Essi, Ehrola Janita, Erikkil...

Kevään 2017 kevätjuhla ja yo-juhla

Kevään 2017 kevätjuhla järjestetään Raahen lukion salissa la 3.6. klo 10:00 alkaen, tilaisuuden kesto on noin yksi tunti. Kevään 2017 yo-juhla järjestetään Raahen lukion salissa la 3.6. klo 12:00 alkaen, tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia. T...

Tervetuloa Raahen lukion kotisivuille!

Raahen lukio 2016.jpg


Raahen lukiossa opiskelee n. 380 oppilasta. Vuonna 1958 rakennettu koulumme korjattiin ja laajennettiin vuonna 2000 kauniiksi ja toimivaksi, jossa luokkien varustetaso on ajanmukainen. Uusien tilojen myötä oppilailla on runsaasti oleskelutilaa, ruokailutila on tasokas ja ruoka erityisen hyvää.


Raahen lukio tekee Pyhäjoen ja Siikajoen lukioiden kanssa etäyhteistyötä. Raahe-opisto toimii lukiolla, mikä on lisännyt oppilaiden kiinnostusta opiston kursseja kohtaan. Myös kaksoistutkintoon liittyvä lukio-opetus annetaan Raahen lukiossa.

Raahen lukiossa on mukava ja leppoisa opiskeluilmapiiri, joka kulkee meillä perintönä opiskelijapolvelta toiselle. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunta ja hyvä tutor-porukka, jotka osaavat järjestää ikimuistoiset nahkapäivät, penkkarit ja vanhojen tanssit. Joka vuosi saamme nauttia myös muista oppilaiden esityksistä. Olemme avoin, vieraanvarainen talo, ja toivotamme opiskelijat ja vieraat läheltä ja kaukaa tervetulleeksi Raahen lukioon!