3. Turnaus Joensuu 10.12.2022

Tekijä: Kari Juvonen
3. Turnaus tuli heti kahden viikon jälkeen edellisestä. Mukaan kykeni mokke ja 9 pelaajaa.

Ensimmäisessä pelissä oli vastassa Joen Juonikkaat.
Peli lähti huonosti käytiin Juonikkaiden uuden vahvistuksen tehdessä avausmaalin ensimmäisellä minuutilla.
Peli saatiin sen jälkeen kuosiin ja tilanteita tuli puolin ja toisin. Suki nousi 2-1 johtoon mutta 1. erän viimeisillä sekunneilla Juonikkaat tasoitti tilanteeksi 2-2.
Toisessa erässä Joju sai tehtyä ensin pari maalia. Kipinä sai kavennettua pari minuuttia ennen pelin loppua tilanteeksi 3-4, mutta melkein seuraavassa tilanteessa Juonikkaat teki 3-5 maalin, joka jäi lopputulokseksi.

Toiseen peliin tuli heti perään Kuopion TNC. Eka erässä molemmilla oli hyviä paikkoja, erätulos 3-3.
Pelin aikana tuli molemmilla virheitä, joista esim. Kipinä päästi pari alivoimamaalia. Viimeiseen 5 minuuttiin tapahtui niin paljon, että tulos olisi voinut olla mitä vaan. Lopputulos 5-5.

Kahdessa viimeisessä turnauksessa Kipinä on pystynyt pelaamaan sitä peliä, millä tällä rosterilla voi pelejä voittaa. Vielä on jäänyt voitot pienestä kiinni, mutta odotellaan seuraavaan turnaukseen 21.1.2023.

Kiitokset vastustajille ja tuomareille. Pikaista paranemista muutamille.