Kauden 2022-2023 pelit

4. Turnaus Joensuu 21.1.2023

Tekijä: Kari Juvonen
Viimeisessä turnauksessa oli tavoitteena varmistaa pronssitila. Siihen vaadittiin se, että kaavittiin kaikki toipilaatkin paikalle ettei tule luovutushäviöitä.
Paikalle saatiin 8 pelaaja ja mokke.
Tulokset olivatkin sitten sen mukaiset. Hyökkääjiltä ei riittänyt apuja puolustukseen ja takamiehet pääsivät räpsimään helppoja maaleja.
1. Pelin lopputulos 2-10 Juonikkaita vastaan.
2. Peli 1-12 TNC.tä vastaan.
Kiitos ja anteeks vastustajille ja tuomareille.

Lopputulokset:

3. Turnaus Joensuu 10.12.2022

3. Turnaus tuli heti kahden viikon jälkeen edellisestä. Mukaan kykeni mokke ja 9 pelaajaa.

Ensimmäisessä pelissä oli vastassa Joen Juonikkaat.
Peli lähti huonosti käytiin Juonikkaiden uuden vahvistuksen tehdessä avausmaalin ensimmäisellä minuutilla.
Peli saatiin sen jälkeen kuosiin ja tilanteita tuli puolin ja toisin. Suki nousi 2-1 johtoon mutta 1. erän viimeisillä sekunneilla Juonikkaat tasoitti tilanteeksi 2-2.
Toisessa erässä Joju sai tehtyä ensin pari maalia. Kipinä sai kavennettua pari minuuttia ennen pelin loppua tilanteeksi 3-4, mutta melkein seuraavassa tilanteessa Juonikkaat teki 3-5 maalin, joka jäi lopputulokseksi.

Toiseen peliin tuli heti perään Kuopion TNC. Eka erässä molemmilla oli hyviä paikkoja, erätulos 3-3.
Pelin aikana tuli molemmilla virheitä, joista esim. Kipinä päästi pari alivoimamaalia. Viimeiseen 5 minuuttiin tapahtui niin paljon, että tulos olisi voinut olla mitä vaan. Lopputulos 5-5.

Kahdessa viimeisessä turnauksessa Kipinä on pystynyt pelaamaan sitä peliä, millä tällä rosterilla voi pelejä voittaa. Vielä on jäänyt voitot pienestä kiinni, mutta odotellaan seuraavaan turnaukseen 21.1.2023.

Kiitokset vastustajille ja tuomareille. Pikaista paranemista muutamille.

2. Turnaus Outokumpu 26.11.2022

Kotiturnaukseen pääsi mukaan mokke ja 9 pelaajaa.

Eka pelissä oli vastassa Joen Juonikkaat.

Juonikkaat aloitti maalin teon, mutta sitten Kipinä sai tehtyä kolme maalia. Kohta seurasikin musta puoliminuttinen ja peli olikin taas tasan 3-3. Maaleja tehtiin vielä tasatahtiin tilanteeseen 5-5. Loppupuolella Juonikkaat sai tehtyä vielä pari maalia. Kipinälläkin oli monta hyvää maalipaikkaa kaventaa peli, mutta maalit jäi tekemättä. Lopputulos 5-7.

Toisessa pelissä tuli vastaan 7-0 Juonikkaat voittanut TNC. Peli eteni tasaisena johdon vaihduttua joukkueelta toiselle. SuKi teki 6-5 voittomaalin viimeisellä minuutilla, mutta tuomari ehti viheltää pelin poikki joten maalia ei sitten hyväksyttykään.

Lopputulokseksi jäi 5-5.

Kipinä jatkaa sarjassa kolmantena.

1. Turnaus Leppävirta 8.10.2022

Kauden ensimmäinen turnaus alkoi reissulla Leppävirralle. Mukaan saatiin mukavasti 12 pelaajaa + mokke.

1. Pelissä oli vastassa Joen Juonikkaat. Peli pysyi ensimmäisen erän tuloksellisesti tasaisena, vaikka Juonikkaat hallitsi peliä.
Erätulos JoJulle 1-0.
Toisessa erässä tuli muutama heikko hetki ja lopulta Juonikkaat voitti ansaitusti 5-1. Maalipaikkoja oli Kipinälläkin mutta vedot kilpistyivät suurilta osin polkkareihin tai menivät ohi.

2. Peliin tuli vastaan TNC Kuopiosta. Alku oli taas suhteellisen tasainen, vaikka kovin vaarallisia maalipaikkoja ei saatu aikaiseksi. Erätulos 2-0 TNC:lle. 2. Erässä alkoi jalka sen verran painaa, että TNC pääsi myllyttämään muutaman maalin ja loppuun tuli vielä joitakin helppoja maaleja taistelutahdon heikettyä. Lopputulos 7-0 TNC:lle.

Kauden avaus oli Kipinältä varsin sekainen. Hyökkääminen oli turhan hätäistä eikä pitkiä hyökkäyksiä saatu aikaan. Jos kahdessa pelissä saa tehtyä yhden maalin, niin se on pallopelissä, jopa kaukalopallossa, liian vähän.

Seuraava turnaus onkin kotiturnaus Outokummussa 26.11.2022. Toivottavasti sinne saadaan yksi vieraileva joukkue, niin kaikki joukkueet saisivat kolme peliä päivään.

Kiitokset turnausjärjestäjälle, vastustajille ja tuomareille.

Peda.net käyttää vain välttämättömiä evästeitä istunnon ylläpitämiseen ja anonyymiin tekniseen tilastointiin. Peda.net ei koskaan käytä evästeitä markkinointiin tai kerää yksilöityjä tilastoja. Lisää tietoa evästeistä