Aamu- ja iltapäivätoiminta / Morning and afternoon activities

Aamu- ja iltapäivätoiminta (AIP)

Koulupäivinä Kummun koululla järjestetään aamu- ja iltapäivätoimintaa (AIP) 1–2-luokkalaisille sekä erityistä tukea tarvitseville lapsille. AIP-toimntaan haetaan Wilman nettiselaimen kautta, mobiilisovelluksessa ei ole hakemustoimintoa. Wilman yläpalkista Hakemukset ja päätökset -> oikeasta yläkulmasta paperiarkin kuva Tee uusi hakemus -> Hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan 2019–2020. Kiireellisessä kerhotarpeessa ota yhteys varhaiskasvatustoimistoon.

Toimintaa järjestettäessä yhtä ohjaajaa kohden on paikalla pääsääntöisesti enintään 13 lasta (hyvinvointilautakunta § 59, 18.6.2018). Näin ollen kokonaisryhmäkokoa ei ole määritelty, vaan AIP-toimintaan pääsee ohjaajaresurssien mukaan. Toimintaan on jatkuva haku.

AIP-toimintaan osallistuvien tulee huolellisesti täyttää sähköiset kerhoajat aina edellisen viikon maanantai-iltaan mennessä! Kerhoaikojen perusteella suunnitellaan ohjaajien työviikko. Kerhoajat ilmoitetaan osoiteessa: https://miunpalvelut.fi/outokumpu/koulu-ja-paivahoito, "varhaiskasvatuksen hoitoaikojen ilmoittaminen". AIP-kerho on avoinna varattujen kerhoaikojen mukaan ma-pe klo 6.30-17.00 koulun lukuvuoden ajan. Lomat, arkipyhät, joulu- ja kevätjuhlapäivät kerho on suljettu.  

AIP-toiminnan käytännön asioissa voi kääntyä kerhovastaavan puoleen ja toiminnan haku- ja maksuasioissa varhaiskasvatustoimistoon. 

Mitä kerhossa tehdään?

"Leikitään" "Ollaan kiltisti"

"Syödään välipala" "Ollaan ulkona"

"Pelataan" "Päästetään kaikki mukaan leikkiin"

"Leikitään lasten kanssa" "Katsotaan elokuva"

"Piirretään, voi pelata ja tuoda lelun"

"Voitais leikkiä yhteisiä leikkejä"
 
"Ei saa leikkiä tappeluleikkejä"

Kerholaiset 30.11.2018