Opettajien koulutukset ja oman työn kehittäminen

Maksuttomat seudulliset koulutukset 2018 - 2019

Osake (seudullinen osaamisen kehittäminen) tarjoaa paljon erilaista koulutusta erityisesti uusien opetussuunnitelmien täytäntöönpanon tiimoilta.

Koulutustarjonta kasvaa lukuvuoden edetessä, joten kannattaa käydä säännöllisesti katsomassa uudet koulutukset.

Koulutukset järjestetään pääsääntöisesti iltapäivisin ja ne ovat Oriveden opettajille ja opetustoimen henkilöstölle maksuttomia.

Täällä voit tutustua ja ilmoittautua Osakkeen koulutuksiin ja tapahtumiin (edellyttää rekisteröitymistä työsähköpostia käyttäen):

http://osake2.eeventti.fi/koulutukset

Webinaareja ja webinaari-tallenteita

Webinaariin osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Jos osallistujilla on puheoikeus, kannattaa käyttää USB-liitännällä olevaa kuuloke-mikrofonia. Usein voit osallistua myös älypuhelinta tai tablet-laitetta käyttäen (joskus tarvitaa mobiilisovellus eli app).

Matleenan blogissa listaus tulossa olevista webinaareista ja aikapaljon linkkejä myös menneiden koulutusten nauhoitteisiin. Katso vaikka koulun jälkeen tai kotona omassa rauhassasi.

Lista täydentyy lukuvuoden edetessä:

http://www.matleenalaakso.fi/p/webinaarit.html

Kaikki kuvaa - verkkokoulutus

Kamerakynän pedagogiikka -polku

Kaikki kuvaa EDU -verkkokoulutuksessa opit hyödyntämään kamerakynän pedagogiikkaa omassa opetuksessasi. Opit elokuvallista ajattelua ja löydät sen mahdollisuudet oppimisessa.

Kamerakynän pedagogiikassa videokuvaamista käytetään oppilaan ajattelun ja oppimisen välineenä. Kuvaamalla tutkitaan, havainnollistetaan, todennetaan, tuotetaan, ilmaistaan ja vuorovaikutetaan. Kamera on kuin kynä – yhtä yksinkertainen ja monipuolinen!

Lue lisää: http://kaikkikuvaa.fi/edu/
Ilmoittautuminen sivun alareunassa