≡ Navigointi

Viinijärven koulu

Tiedote koulun alkamisesta

Koulu alkaa tiistaina 16.8.2016 klo 8.55. Ensimmäinen koulupäivä tiistaina päättyy kaikilla oppilailla klo 13, keskiviikosta alkaen koulua käydään lukujärjestyksen mukaisesti.

Lukujärjestykset on julkaistu kesällä wilmassa, pienet muutokset ovat edelleen mahdollisia. Uusi opetussuunnitelma otetaan käyttöön koulun alkaessa. Se tuo muutoksia tuntijakoon, oppiaineisiin ja koulun toimintaan. Uudistuksesta lisätietoa syksyn vanhempainillassa 1.9. klo 17.30.

Ensimmäisenä koulupäivänä oppilaille jaetaan lukuvuositiedote sekä lomake oppilastietojen tarkistusta varten. Tutustukaa niihin huolellisesti.

Iltapäivätoimintaa järjestetään ensimmäisestä koulupäivässä alkaen, muistattehan ilmoittaa lapsenne osallistumisajat mahdollisimman pian ja jatkossa aina toimintaviikkoa edeltävänä tiistaina. Iltapäivätoiminta päättyy klo 16.

Koulukyytien aikataulut ilmoitetaan viikolla 32 wilmassa ja Pedanetissa. Kaikki koulukyydit saapuvat koululle 8.50 mennessä. Jos oppilaalle on tulossa odotustunteja, ne näkyvät oppilaan lukujärjestyksessä. Odotustunnit ovat oppilaan valvottua vapaa-aikaa, silloin on mahdollisuus myös tukiopetukseen. Odotustuntien aikana oppilas ei voi poistua koulualueelta ilman huoltajan ilmoitusta koululle.

Kaikissa koulunkäyntiin liittyvissä kysymyksissä olkaa yhteydessä kouluun. Koulun johtaja ja Koulusihteeri ovat tavoitettavissa puhelimella sekä päivittäin koululla.

Oikein hyvää lukuvuotta 2016-2017!