Mattisenlahden koulu

Tutustumispäivä yläkouluun 7.5.

Hei 6. luokkalaiset ja kotiväki,

7.5. on Liperin koululla tulevien 7. luokkalaisten tutustumispäivä.

Koulua on tuolloin 6 oppituntia ja koulupäivä alkaa klo 8.00.

Liperin kouluun kulkeminen tapahtuu seuraavasti

 

Mattisenlahden koulu:

Mattisenlahden koulun Ylämyllyllä asuvat oppilaat kulkevat waltti 125 bussilla, joka lähtee Ylämyllyn kauppojen pysäkiltä klo 7.30 ja ajaa suoraan Liperiin.

Muut Mattisenlahden oppilaista kulkee Liperi 2 autolla, joka ajaa Mattisenlahden tietä Liperiin. Tarkkoja aikatauluja voi kysyä suoraan kuljettajalta, Markku Tarvainen 0504722017.

 

Jos oppilaalla on jo nyt käytössä walttikortti, hän voi käyttää samaa korttia myös yläkouluun meneviin kyyteihin tiistaina. Jos korttia ei ole, niin oppilas saa maanantaina koululta vuorokausikortin, jota hän käyttää sekä aamun että iltapäivän matkaan.

Autoihin Liperi 1,2 ja 3 sekä Ylämylly 3 ei tarvita mitään matkustuskorttia.

Lisätietoja kuljetuksiin liittyen voi kysyä palvelusuunnittelija Tiina Hiltuselta p. 050 407 9575 ja tutustumispäivään ja Liperin kouluun liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä rehtori Virpi Eroseen tai opinto-ohjaajiin Liisa Pietarinen ja Aila Määttänen.

Mukavaa tutustumispäivää!

 

Riitta Lappalainen, rehtori

Tervetuloa meidän koulun sivuille!

Koulumme sijaitsee kauniilla paikalla peltojen keskellä Pyhäselän välittömässä läheisyydessä. Matkaa Liperiin on noin 13 km, Ylämyllylle noin 4 km ja Joensuuhun noin 20 km.

Mattisenlahden koulu on perustettu jo vuonna 1898. Koulumme peruskorjattiin ja laajennettiin 1992. Oppilaita koulussamme on 59 ja meillä toimii esiopetusryhmä. Meillä vierailee oma koulu-ukki joka viikko.

OppilasAgentti

Koulumme oppilaita osallistui tänään OppilasAgentti-koulutukseen Joensuussa. OppilasAgentit tulevat toimimaan sekä oppilaiden että opettajien digi-opastajina.

3C57ACDC-4A4A-498A-BEA2-0C415E221AE4.jpeg