Vanhempainyhdistys

Ajankohtaista vanhempainyhdistyksessä

Tervetuloa

katsomaan Kuusan näytelmäkerhon näytelmää
Elämä lapselle-kilpailu!

Helatorstaina 30.5. klo 13.00

Kuusan NS-talo


Vapaa pääsy!
Puffetti
Kuusan teatterikerho ja Kuusan vanhempainyhdists

teatterijuliste.jpg

Pilkkoset stipendi-kilpailu menossa netissä!

Kuusan vanhempainyhdistys voitti Pilkkoset äänestyksen!
Kiitos kaikille äänestäjille!


Pilkkoset-stipendin käyttötarkoitus:

Kuusan koulun vanhempainyhdistyksen on tarkoitus käyttää stipendi koulun draamapäivän järjestämiseen sekä koululaisten teatterikerhon perustamiseen yhdessä Kuusan Kanavatetterin kanssa.

Aikataulu:

Draamapäivä järjestetään keskiviikkona 28.11. 2018.

Teatterikerho alkaa tammikuussa 2019 ja kestää kevätlukukauden ajan. Aloitusajankohta ja kerhopäivä tarkentuvat myöhemmin.

Alla Minnan laatima hakemus meidän koululle kokonaisuutena!

 Tarkoitus ja aikataulu (2).docx

Tapahtumapäivä

Valtava kiitos kaikille tapahtumapäivän järjestämiseen osallistuneille, lahjoittajille sekä kaikille muille päivän mahdollistaneille toimijoille! Oli todella ilo olla nauttimassa kun koko kylä ponnistaa. Päivillä oli mukana läpileikkaus koko kylästä, oli vauvasta vaariin ja kaikilla oli hymy herkässä. 

Tapahtumaa oli järjestämässä vanhempainyhdistyksen lisäksi Kuusan nuorisoseura, Kuusan Martat ja Kuusan kyläseura Kipinä. Yhteistyö oli jälleen kuusaalaisen saumatonta. Siitäkin iso kiitos kaikille. Myös koulun oppilaat olivat aktiivisesti mukana jo valmisteluvaiheessa, josta osoituksena hieno diskotapahtuma. Merkille pantavaa tuossa diskossa oli esimerkiksi se, miten kaikkein pienimmät oli huomioitu. Esimerkillistä ajattelevaisuutta järjestäjiltä :-)

-Timo